Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βλαντίμιρ Πούτιν: Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης - Ποια χώρα θα επισκεφθεί

Βλαντίμιρ Πούτιν: Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης – Ποια χώρα θα επισκεφθεί

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει ταξιδέψει εκτός Ρωσίας μετά την έκδοση του εντάλματος σύλληψης εναντίον του από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφθεί στα μέσα Οκτωβρίου το Κιργιστάν, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της χώρας αυτής της Κεντρικής Ασίας, στην πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί στο εξωτερικό μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να συμμετάσχει στις 13 Οκτωβρίου στο Μπισκέκ σε σύνοδο κορυφής της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, στην οποία συμμετέχουν πολλές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες

«Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του Κιργιστάν Σαντίρ Τζαπάροφ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα στις 12 Οκτωβρίου», μετέδωσε το πρακτορείο του Κιργιστάν Κabar επικαλούμενο αξιωματούχο της προεδρίας.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα ταξιδέψει στις 12 Οκτωβρίου στο Κιργιστάν.

Επίσκεψη σε ρωσική στρατιωτική βάση

Ο Πούτιν αναμένεται να συμμετάσχει στις 13 Οκτωβρίου στο Μπισκέκ, την πρωτεύουσα του Κιργιστάν, σε σύνοδο κορυφής της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, στην οποία συμμετέχουν πολλές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Θα παραστεί επίσης σε τιμητική εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την ίδρυση ρωσικής στρατιωτικής βάσης στο Κιργιστάν.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε ανακοινώσει την επικείμενη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Κιργιστάν, χωρίς να διευκρινίσει πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Εξάλλου αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του Πούτιν στο εξωτερικό αφότου το ΔΠΔ εξέδωσε την άνοιξη ένταλμα σύλληψης εναντίον του μετά την απέλαση παιδιών από την Ουκρανία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024