Aνοιχτή συγκέντρωση τον Νοέμβριο προανήγγειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος
Ο Ανδρέας Λοβέρδος επιμένει... πολιτικά, μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ
Έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος προανήγγειλε τη διοργάνωση ανοιχτής πολιτικής συγκέντρωσης στην Αθήνα, στις 20 Νοεμβρίου.
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι One, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ίδρυσης νέας πολιτικής κίνησης, με χρονικό ορίζοντα τις ευρωεκλογές του 2024.
Θα προσχωρήσει στη ΝΔ;
Όταν ρωτήθηκε σχετικά, αρκέστηκε να δηλώσει ότι ετοιμάζει προσεκτικά το πώς θα κάνει το επόμενο πολιτικό βήμα, τονίζοντας ότι οι εισηγήσεις που δέχεται από τους πολιτικούς του φίλους είναι δύο – «ή προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία ή δημιουργία πολιτικής κίνησης».
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε επίσης ότι το σύνολο των αποφάσεων και των κινήσεών του θα αποκαλυφθούν από τον ίδιο, όχι στη συγκέντρωση του Νοεμβρίου, αλλά σε άλλο «σταθμό» εντός του Δεκεμβρίου.
«Το ΠΑΣΟΚ για μένα τελείωσε»
Σε μία άλλη συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο, αφού είχε ήδη αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε δηλώσει «το ΠΑΣΟΚ για μένα τελείωσε».
«Δεν έχω καμία συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση, ενώ αναφερόμενος στα σενάρια που αφορούσαν στην αποχώρησή του από το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη, δήλωσε: «Δεν είχα συμφωνήσει κάτι πριν το κάνω. Θα το έκανα ακόμα κι αν είχα εκλεγεί».
«Είμαι πολιτικός και έτσι θα ολοκληρώσω το βίο μου, μην νομίζουν ότι ο Λοβέρδος εγκατέλειψε», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.
- Θεσσαλονίκη: Νέες εικόνες από το σπίτι όπου o 30χρονος σκότωσε με κατσαβίδι τον πατέρα του
- Ηνωμένο Βασίλειο: Ιστορικό ρεκόρ ζέστης – «Κοκκίνισε» ο μετεωρολογικός χάρτης
- Κρήτη: Νέα ντοκουμέντα για τους γονείς του 3χρονου κακοποιημένου κοριτσιού– Η έρευνα για τους θανάτους των άλλων 2 παιδιών
- Βγάζουν από διεθνείς τους Σιδηρόπουλο, Παπαδόπουλο
- PPC’s Kozani Data Center Plans Move Ahead
- Λίβανος: Εντολές εκκένωσης για δέκα κοινότητες και κτίρια εξέδωσε το Ισραήλ
- Ο συνιδρυτής της Anthropic ζητά από τις κυβερνήσεις να ελέγξουν την ΑΙ
- Ρολάν Γκαρός: Τσιτσιπάς και Σάκκαρη ρίχνονται στη μάχη – Χτυπάει «κόκκινο» ο υδράργυρος στο Παρίσι!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/exohiko_mykonos-1280x720-1-150x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442