Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στη Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση - Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Μακελειό στη Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση – Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα κάνει η Αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα. Το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσουν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Αστυνομία έχει συλλάβει πρόσωπο – κλειδί για την υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες, που εκτιμάται ότι έχουν διαφύγει από την Ελλάδα, πυροβόλησαν πάνω από 60 φορές, χρησιμοποιώντας δύο πιστόλια και δύο αυτόματα όπλα.

Ένα από τα πιστόλια που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, βρέθηκε σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Το συγκεκριμένο όπλο ήταν πιστόλι 9mm.

Στο όπλο δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία DNA, αλλά η βαλλιστική εξέταση το ταυτοποιεί ως ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες.

Η σύλληψη προσώπου «κλειδί» για την υπόθεση

Στις 29 Σεπτεμβρίου είχε γίνει γνωστό ότι η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και συνέλαβε – για παράνομη οπλοκατοχή – πρόσωπο «κλειδί» για το μακελειό της Λούτσας που εικονίζεται και στην «επιδεικτική» φωτογραφία των θυμάτων που είχαν αναρτήσει τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

Πρόκειται για Τούρκο ποινικό με το όνομα Σ. Ουμ. που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων, τους είχε επισκεφθεί στο σπίτι της Λούτσας και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τρόπο «παγίδευσης» τους αλλά και ποιοι βρίσκονται πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή επίθεση.

Πρόσωπο – κλειδί για την υπόθεση θεωρείται ο συλληφθείς με το όνομα Σ. Ουμ.

Για τον συγκεκριμένο υπήρχε «ερυθρά αγγελία» της Ιντερπόλ κατόπιν αιτήματος των τουρκικών αρχών, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σε ρεπορτάζ του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός συντάκτης είχε τονίσει σε ρεπορτάζ του στα «ΝΕΑ» ότι οι Αρχές βρίσκονταν κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που αναφερόταν στην επικείμενη εξιχνίαση της υπόθεσης από τις 27 Σεπτεμβρίου.

Συλλήψεις στην Τουρκία

Στη σύλληψη δέκα ατόμων για την υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων έχουν προχωρήσει οι τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ, 10 μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για ενέργειες που προετοιμάζονταν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη σε αντίποινα για την εξαπλή δολοφονία στη Λούτσα.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024