Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία ζώδια που θα «πεθάνουν» από το άγχος τους αυτή την εβδομάδα

Τρία ζώδια που θα «πεθάνουν» από το άγχος τους αυτή την εβδομάδα

Η αρχή του Οκτωβρίου θα είναι σίγουρα πιεστική για ορισμένα ζώδια

Ο Σεπτέμβρης μας άφησε με μια υπερπανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ορισμένες καταστάσεις και να αφήσουμε πίσω μας, ό,τι πια δεν μας καλύπτει.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έρχεται και η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, η οποία θα έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά και πίεση ορισμένα ζώδια.

Η αρχή του Οκτωβρίου θα είναι σίγουρα πιεστική για ορισμένα ζώδια

Η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα κάνει τη Δευτέρα μια αρκετά περίεργη μέρα, χωρίς σταθερότητα στα αποτελέσματα της. Κάτι τέτοιο με τη σειρά του μας δυσκολεύει πολύ στο να πάρουμε και αποφάσεις.

Έχουμε επίσης ένα τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, το οποίο θα μας ρίξει «στα βαθιά» και θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε λεπτομέρειες, που τόσο καιρό αφήναμε στην άκρη αλλά ήταν σημαντικές.

Ας δούμε αναλυτικά…

Κριός

Ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αυτό φέρνει σύγχυση, αλλά και ένα θολό τοπίο. Αν έχετε σημαντικές εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν αυτήν την εβδομάδα, θα δυσκολευτείτε πολύ. Για σημαντικές αποφάσεις προτιμήστε τα τέλη αυτής της εβδομάδας, όπου θα είστε πιο πρακτικοί.

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ευνοεί προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και αυξάνει τις φιλοδοξίες σας, ωστόσο αυτό σημαίνει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, οι οποίες αυτή τη στιγμή θα σας δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο. Τέλος οφείλετε να δώσετε μεγάλη προσοχή, στο τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη μπορεί να δείξει μια αντιπαλότητα και ένα πολεμικό κλίμα στη δουλειά ή στο σπίτι, είτε με έναν αυταρχικό προϊστάμενο ή έναν αυταρχικό γονέα ή σύντροφο.

Ζυγός

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, δεν δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Ωστόσο, την Πέμπτη 05/10 ο Ερμής παίρνει θέση στο ζώδιο σας μέχρι τις 22/10. Αυτό το γεγονός θα μπορούσε από την μια να είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τις σχέσεις, τις μετακινήσεις. Θα έχετε περισσότερες ιδέες και πιο σωστή κρίση.

Ωστόσο ο Ερμής κάτω από την επιρροή αυτή, θα δώσει στην καθημερινότητα σας αυξημένους ρυθμούς, και θα είστε περισσότερο πολυάσχολοι και απαιτητικοί, κάτι το οποίο σίγουρα θα σας προκαλέσει έντονο στρες. Τέλος, τα ξημερώματα της Δευτέρας 09/10 σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα, που επηρεάζει από το Σαββατοκύριακο, δεν είναι απίθανο να σας προκαλέσει κάποιος ή να προσπαθήσει να σας χειριστεί με άσχημο τρόπο κι αυτό να κάνει το νευρικό σας σύστημα να εκτροχιαστεί εκείνες τις ημέρες.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε μάλλον θα έχει έντονη την αίσθηση πως θέλετε να ξεφύγετε από τις καταστάσεις. Σας πιάνουν ενδεχομένως τάσεις φυγής και νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι και στρεσαρισμένοι από την καθημερινότητα σας. Η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, θέλει προσοχή και πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση, καλό είναι να σκεφτείτε ξανά τα δεδομένα. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό την Πέμπτη είναι η πιο σημαντική πλανητική κίνηση της εβδομάδας, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας επιτέλους ξεκολλάει μετά από ένα δίμηνο από την προηγούμενη θέση του στην Παρθένο.

Για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο ο Ερμής στον Ζυγό αφορά κυρίως στα θέματα της καριέρας. Το διάστημα αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο διάστημα για σας, που μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Μέχρι τότε όμως, χρειάζεται να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να μην αναλάβετε υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024