Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Περιοδεία Ανδρουλάκη στη Μυτιλήνη - «Αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί τον λαό, όχι το Μαξίμου»

Περιοδεία Ανδρουλάκη στη Μυτιλήνη – «Αυτοδιοίκηση που θα υπηρετεί τον λαό, όχι το Μαξίμου»

«Στις 8 Οκτωβρίου θα μπούμε εμπόδιο στην αλαζονεία, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια, που εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Στην Λέσβο βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (3/10) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Συνοδευόμενος από την υποψήφια περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Βάσω Χοχλάκα, ο κ. Ανδρουλάκης περιόδευσε στην αγορά, μίλησε με πολίτες και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των επαγγελματιών, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Ψυχαγωγίας «ΑΣΠΙΔΑ», του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, του Εμπορικού Συλλόγου Καλλονής και του Συνδέσμου Ποτοποιών – Αποσταγματοποιών Λέσβου.

«Το μήνυμα και από εδώ, από τη Μυτιλήνη, είναι νικηφόρο»

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος άσκησε κριτική την κυβέρνηση για τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επένδυση στην πρόληψη και ζήτησε από τους πολίτες του νησιού την επερχόμενη Κυριακή 8 Οκτωβρίου να στηρίξουν τους αυτοδιοικητικούς που «δεν θα υπηρετούν το Μαξίμου αλλά τον απλό λαό».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με την Βάσω Χοχλάκα στην αγορά της Μυτιλήνης

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη

«Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε χθες στήριξη των επιλογών του στην αυτοδιοίκηση σε όλη την Ελλάδα, ένα γαλάζιο χάρτη δηλαδή γιατί όπως είπε μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα. Ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα πρέπει να αναρωτηθεί, τρεις μήνες που είναι πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης, τι έχουμε βιώσει. Η ακρίβεια καλπάζει, έλεγχοι στην αγορά δεν υπάρχουν. Βιβλικές φυσικές καταστροφές σε πάρα πολλά σημεία της Ελλάδας, αλλά στην πρόληψη δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επένδυση.

Και βέβαια, σε θέματα δημοκρατίας, θεσμών, διαφάνειας, έφθασε στο σημείο να τα βρει παρασκηνιακά με τον Βελόπουλο για να αλώσουν την Ανεξάρτητη Αρχή των Επικοινωνιών, ώστε να «φρενάρουν» το πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην αγορά της Μυτιλήνης συνομιλεί με πολίτες

Όλα αυτά δείχνουν ότι στις 8 Οκτωβρίου πρέπει να τους πείτε ένα μεγάλο «όχι» και να στηρίξετε αυτοδιοικητικούς που δεν θα στηρίζουν το Μαξίμου και τον ίδιο αλλά εσάς, τον απλό πολίτη με την καθημερινοτητά του, που θα διαχειρίζεται σωστά τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τα χρήματα, με περιφερειακή ανάπτυξη και αποκέντρωση.

Γι’ αυτό, λοιπόν, σας ζητώ να στηρίξετε πρόσωπα όπως τη Βάσω Χοχλάκα, που είναι από την τοπική κοινωνία. Έντιμη, εργατική, μία νέα επιστήμονας που θα δουλέψει για τον τόπο της και για όλους εσάς. Όχι να είναι το «μακρύ χέρι» μιας διοίκησης και μιας κυβέρνησης, που το μόνο που έχει προτεραιότητα είναι η εξουσία για την εξουσία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ενημερώνεται για τα προβλήματα των επαγγελματιών

Χαίρομαι πάρα πολύ που το μήνυμα και από εδώ, από τη Μυτιλήνη, είναι νικηφόρο. Είμαι σίγουρος ότι στις 8 Οκτωβρίου θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλες οι προοδευτικές δυνάμεις για να μπούμε εμπόδιο στην αλαζονεία, την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια, που εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024