Σάββατο 25 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Π. Μαρινάκης στον Κασσελάκη: Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις

Π. Μαρινάκης στον Κασσελάκη: Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις

«Ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης

Επιμένει η κυβέρνηση να μιλά για «πολιτικό κενό» όταν αναφέρεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που είπε «δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό, πρέπει να έχω πολιτική επιχειρηματολογία», όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εκλογή του κ. Κασσελάκη στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια»

Είχε προηγηθεί, πάντως, η απάντηση Κασσελάκη στον πρωθυπουργό, ο οποίος, με ανάρτησή του, τον είχε καλέσει να «αντιπαρατεθεί με το κενό της προσωπικής του ευθύνης», προβάλλοντας σε βίντεο δύο δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για τις πλημμύρες στην Θεσσαλία, με διαφορά τριών χρόνων – μία μετά τον «Ιανό» και μία μετά την πρόσφατη κακοκαιρία Daniel.

«Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις»

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως «ο κ. Κασσελάκης συνεχίζει να προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό με βιντεάκια και επικοινωνιακά show».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον κ. Κασσελάκη, «αφού πήγε στην Καρδίτσα, καλό θα ήταν να ρωτήσει και τους πολίτες, αν μετά τον Ιανό η πολιτεία βρέθηκε δίπλα τους, όπως το κάνει και σήμερα. Αν διέθετε λίγο περισσότερο χρόνο θα το μάθαινε».

«Ο προκάτοχός του προσπαθούσε να κάνει πολιτική ανεβαίνοντας στα τρακτέρ, ο κ. Κασσελάκης με γαλότσες και φτυάρια. Οι πολίτες δεν είναι ντεκόρ για φωτογραφίσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Και προσέθεσε πως έχουν ανάγκη από ουσιαστική στήριξη. «Κι αυτό κάνει και θα συνεχίσει να κάνει η κυβέρνηση: σε μια εποχή αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων, να προσπαθεί να δίνει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών».

Sports in

Έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό στο Ντουμπάι – Ποιοι είναι οι τέσσερις προπονητές που ακούγονται

Το Ντουμπάι ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ήδη έχει φτιάξει μια λίστα με τέσσερις υποψήφιους προπονητές, που ενδέχεται να αναλάβουν το νεοσύστατο αυτό club

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Μαϊου 2024