Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιος Παντελεήμονας: «Ήμασταν σαν οικογένεια - Δεν ξέρω πως τρελάθηκε» συγκλονίζει η 45χρονη

Άγιος Παντελεήμονας: «Ήμασταν σαν οικογένεια – Δεν ξέρω πως τρελάθηκε» συγκλονίζει η 45χρονη

Ο 74χρονος γείτονας σκότωσε τον άντρα της και πυροβόλησε και την ίδια, φωνάζοντας ότι κάτι του έριξαν στο ποτό

Τη σχέση της οικογένειας με τον 74χρονο γείτονα, ο οποίος σκότωσε τον σύζυγό της και πυροβόλησε την ίδια, που μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τα παιδιά της περιγράφει η 45χρονη από τον Άγιο Παντελεήμονα.

«Σηκώνει, παίρνει το όπλο από την τσέπη και λέει ο άντρας μου “τι κάνεις Γιάννη;” και αμέσως…» περιγράφει η 45χρονη, μιλώντας στο Live News και συγκλονίζει.

«Ήταν γνωστοί. Παλιά. Έξι-εφτά χρόνια; Είμαστε γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν, αλλά δεν ξέρω πώς τρελάθηκε» προσθέτει.

Πώς έγινε η τραγωδία

Όλοι διασκέδαζαν για τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού. Λίγο αργότερα, ο 74χρονος αφού τους χαιρέτησε επέστρεψε στο διαμέρισμα της οικογένειας σε κατάσταση αμόκ και άρχισε να φωνάζει πως κάτι του έριξαν στο ποτό.

«Ήρθε μετά σπίτι και λέει “τι μου βάλατε στο ποτό εκεί στην ταβέρνα;”. “Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι”» θυμάται η γυναίκα.

Ο ηλικιωμένος κρατούσε στα χέρια του όπλο. Πυροβόλησε τον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού και η επόμενη σφαίρα πέτυχε την 45χρονη μητέρα στον αριστερό ώμο.

«Έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και “έφαγε” και η μαμά μια στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο» λέει η κόρη του θύματος.

Προκλητικός ο δράστης: Είχα τόση οργή που θα σκότωνα όποιον μου έκανε εντύπωση

«Ένιωθα τόση οργή για τον άνδρα που τη στιγμή που τον πυροβόλησα, αν όσοι ήταν στον ίδιο χώρο μου έκαναν επίθεση, θα τους σκότωνα και αυτούς. Δεν με ένοιαζε τίποτα, δεν υπολόγιζα τίποτα» ισχυρίστηκε ο 74χρονος.

Σήμερα η 45χρονη βρίσκεται ακόμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου από το τραύμα που έχει από τη σφαίρα του 74χρονου. Περιμένει να χειρουργηθεί όσο θρηνεί τον σύζυγό της.

«Και εγώ είμαι λίγο μπερδεμένη, τι έπαθε δεν ξέρω… Μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου είναι πεθαμένος», είπε η 45χρονη.

Ο 74χρονος είναι γνώριμος των Αρχών. Έχει συλληφθεί στο παρελθόν τρεις φορές και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

«Η κόρη τους δεν μπορεί να πιστέψει ότι πέθανε ο μπαμπάς της»

Στο Live News μίλησε φίλη της οικογένειας του κοριτσιού, που είδε τον πατέρα του να χάνεται σε μία στιγμή. Όπως είπε η ίδια, «το παιδί δεν έχει καταλάβει ακόμα τι ακριβώς έχει γίνει. Το παιδί δεν το πιστεύει ότι έχει πεθάνει ο μπαμπάς του».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024