Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Τα πρώτα λόγια της 45χρονης που πυροβόλησε ο 74χρονος

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Τα πρώτα λόγια της 45χρονης που πυροβόλησε ο 74χρονος

Τι είπε η γυναίκα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ένας 74χρονος άνδρας πυροβόλησε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας τη γυναίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ανδρόγυνο γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης τους σε μαγαζί της περιοχής. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο 74χρονος  δράστης.

Στη συνέχεια, γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα, οι γονείς μαζί με την κόρη τους και δύο ανήλικες φίλες της γύρισαν στο σπίτι. Τότε, ο 74χρονος, ο οποίος ήταν γείτονάς τους, χτύπησε το κουδούνι φανερά νευριασμένος, του άνοιξαν και μόλις μπήκε μέσα άρχισε να πυροβολεί τον 50χρονο άνδρα.

Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».

Ο 74χρονος φώναζε πως κάτι του έριξαν στο ποτό και δεν δίστασε να πυροβολήσει και τη σύζυγο του 50χρονου, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών.

Λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές. Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Συγκλονίζει η κατάθεση της 45χρονης

Η 45χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε, είπε στους αστυνομικούς:

«Είχαμε βγει σε ένα μαγαζί για φαγητό. Μαζί μας ήταν και ο 74χρονος, τον οποίο με τον σύζυγό μου γνωρίζουμε τουλάχιστον 10 χρόνια. Μετά επιστρέψαμε στην πολυκατοικία που μένουμε και ο καθένας πήγε στο διαμέρισμά του. Ο (…) ήταν μεθυσμένος», είπε αρχικά.

«Λίγα λεπτά αργότερα ακούσαμε που μας χτυπούσαν το κουδούνι. Ανοίξαμε και είδαμε τον (…) να κρατά όπλο και να φωνάζει «κάτι μου ρίξατε στο ποτό και έχω γίνει χάλια». Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει, σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε τον σύζυγό μου στο κεφάλι. Τα παιδιά έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Μπήκα μπροστά για να μην τους κάνει κακό και με πυροβόλησε».

Σοκαριστικές μαρτυρίες των γειτόνων

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ακούστηκαν ουρλιαχτά και χτυπήματα μέσα στο σπίτι και ο 74χρονος πυροβόλησε τέσσερις με πέντε φορές.

Άλλοι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ο δράστης απείλησε να κάνει κακό και στα παιδιά.

«Ακούστηκαν ουρλιαχτά παιδιών και μιας γυναίκας και μετά πυροβολισμοί. Στη συνέχεια βγήκαν στο δρόμο τρία κοριτσάκια που έλεγαν ότι ο κύριος αυτός ήταν οικογενειακός φίλος και ήταν μαζί τους σε μια γιορτή και γύρισαν να συνεχίσουν το πάρτι στο σπίτι. Αυτός ο κύριος χτύπαγε το κουδούνι και ζητούσε τον λόγο τι του έβαλαν στο ποτό του και κάτι τέτοια», περιέγραψε, στην ΕΡΤ,  γείτονας.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, όπου κρατείται. Προανάκριση για το έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024