Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Στάνκογλου για «Το Ναυάγιο»: «Ο ρόλος μου είναι ανατρεπτικός και οι πράξεις του είναι διφορούμενες»

Γιάννης Στάνκογλου για «Το Ναυάγιο»: «Ο ρόλος μου είναι ανατρεπτικός και οι πράξεις του είναι διφορούμενες»

«Το σενάριο είναι εξαιρετικό και θα έχει πάρα πολλές ανατροπές».

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης (3/10) στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για την συμμετοχή του στη νέα καθηλωτική σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο».

«Το Ναυάγιο» που πρωταγωνιστεί έχει ήδη καθηλώσει το κοινό του MEGA.

«Το σενάριο είναι εξαιρετικό και θα έχει πάρα πολλές ανατροπές. Δεν θέλω να μιλήσω για τον ρόλο μου, ας μιλήσουν άλλοι για τον ρόλο μου, δεν θα δώσω spoiler γιατί κάθε 10 επεισόδια κάτι θα γίνεται και θα ανατρέπει το τι είναι αυτός ο χαρακτήρας. Ένα πολύ μικρό spoiler είναι ότι «θα σώσω» την Αναστασία Παντούση, και θα της αλλάξω και τη ζωή για λίγο», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Χθες που ήταν η «πρώτη» εμφάνισή μου στη σειρά, δεν με είδα, θα πάω να το δω μετά. Θα γνωρίσουμε την γυναίκα του ρόλου μου ως flashback, και μέσα από τις αναμνήσεις. Το τοπίο είναι ηφαιστειακό και προέρχεται από το βάθος του ρόλου μου. Έχει να κάνει με τον χαρακτήρα, και ο δικός μου ο ρόλος έχει ανατροπές και οι πράξεις του είναι διφορούμενες», πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε όσα δήλωσε ο ηθοποιός:

Τι θα δούμε απόψε 3/10 – Επεισόδιο 4

Ο Ιπποκράτης έρχεται αντιμέτωπος με την Ευγενία που ψάχνει την αδελφή της, αλλά αρνείται να τη βοηθήσει και τη διώχνει από το σπίτι. Οι τύψεις πνίγουν τον Πέτρο, που θέλει να ομολογήσει τον φόνο στον πατέρα του, ενώ η Λαμπρινή και ο Σταμάτης παλεύουν να τον πείσουν να φύγει από την Κρήτη για να σωθεί. Η Λίνα αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, το σκάει από το σπίτι και αγοράζει εισιτήριο για τον Πειραιά. Ο Απόστολος ετοιμάζει ένα δώρο έκπληξη στην Ειρήνη, δεν ξέρει όμως ότι την ίδια αγορά μ’ αυτόν θα κάνει και ο Αντώνης.

Η υποψία ότι η Στέλλα είναι έγκυος καρφώνεται στο μυαλό του Κυριάκου και τον οδηγεί σε μια βιαστική απόφαση. Ο Στελής αποχαιρετάει την κόρη του, την ίδια στιγμή που ο Βλάσσης και η Μαρία αποχαιρετούν τον γιο τους. Ο καπετάνιος του «Φοίνιξ» αγνοεί το δελτίο καιρού και επιμένει να σαλπάρει για Πειραιά. Οι επιβάτες αρχίζουν να επιβιβάζονται στο πλοίο. Το μοιραίο δρομολόγιο του «Φοίνιξ» είναι έτοιμο για αναχώρηση… μόνο που δεν θα φτάσει ποτέ στον προορισμό του.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024