Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Στην αναμονή για Φρέιρε ο Μαρτίνεθ – Τι γίνεται με Ρέτσο

Ολυμπιακός: Στην αναμονή για Φρέιρε ο Μαρτίνεθ – Τι γίνεται με Ρέτσο

Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό για τον Αργεντινό στόπερ και τον διεθνή κεντρικό αμυντικό ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Πέμπτης με την Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League.

Με το τρίποντο της νίκης επέστρεψε από τα Γιάννενα ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να στήνουν… πάρτι στους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ (0-3) και να προσθέτουν άλλους τρεις βαθμούς στη φετινή συγκομιδή τους. Τρεις βαθμούς που τους διατήρησαν στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους: Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήραν το διπλό σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι που ακολουθεί την Πέμπτη (5/10) με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία για τους ομίλους του Europa League.

Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν αύριο (3/10) και την Τετάρτη (4/10) στον Ρέντη και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στη Σερβία για την αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα. Ένα σημαντικό ματς που ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου.

Στις δύο προπονήσεις που απομένουν θα φανεί εάν ο Μαρτίνεθ θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα τον Νικολάς Φρέιρα, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αφήνοντας τη θέση του στον Πορόζο.

Στον Ολυμπιακό εκτιμούν ότι το ματς κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα είναι σημαντικό και ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου.

Ο Αργεντινός σέντερ μπακ είχε έναν μυϊκό τραυματισμό και στην προπόνηση της Δευτέρας (2/10) ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Στην προπόνηση της Τρίτης (3/10) θα προσπαθήσει να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα. Όλα θα κριθούν ουσιαστικά στην αυριανή προπόνηση και θα φανεί εάν θα είναι στις επιλογές του Ισπανού τεχνικού για την αναμέτρηση στη Σερβία.

Οσον αφορά στον έτερο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού: τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο διεθνής άσος έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος την προηγούμενη εβδομάδα υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία βγήκε καθαρή και ουσιαστικά αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες για να προστατευτεί και να είναι «ΟΚ» για τον αγώνα του Europa League. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι κανονικά στην αποστολή και απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Νικολάς Φρέιρε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024