Χειροπέδες έβαλαν αστυνομικοί της Ρόδου σε έναν 17χρονο, χθες Κυριακή (1/10), ο οποίος φέρεται να βίασε μία 16χρονη σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας.
Συγκεκριμένα, η ανήλικη ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο νεαρός με την άσκηση βίας την υποχρέωσε σε σεξουαλική πράξη το περασμένο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή «Ζέφυρος».
Γνωρίστηκαν και κανόνισαν να συναντηθούν
Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι δύο ανήλικοι γνωρίστηκαν την Παρασκευή 29/9 και την επομένη κανόνισαν να συναντηθούν.
Ο βιασμός σύμφωνα με την 16χρονη έγινε στις 8 το βράδυ του Σαββάτου στην παραλία του Ζέφυρου. Ο δράστης την οδήγησε στο σημείο που βρίσκονται τα ντους και με την άσκηση σωματικής βίας, της κατέβασε το εσώρουχο και την εξανάγκασε σε συνουσία, η οποία όπως είπε το φερόμενο θύμα, διήρκεσε περίπου 10 λεπτά.
Η ανήλικη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ο 17χρονος συνελήφθη στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής 1 Οκτωβρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας