Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Μην ακολουθείτε εμένα πάτε στο σπίτι του Μητσοτάκη να τον ρωτήσετε για τον Μπέο

Κασσελάκης: Μην ακολουθείτε εμένα πάτε στο σπίτι του Μητσοτάκη να τον ρωτήσετε για τον Μπέο

Ο Κασσελάκης παρακινεί τους δημοσιογράφους να πάνε στο σπίτι του πρωθυπουργού να τον ρωτήσουν αν «αποκηρύσσει τον τραμπούκο δήμαρχο Μπέο; Ναι ή όχι;»

Απαντήσεις για τη στήριξη της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο ζητά επιμόνως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, επαναφέροντας το θέμα δοθείσης ευκαιρίας.

Μάλιστα, με τους δημοσιογράφους να τον ακολουθούν σε κάθε βήμα του, κάτι πάντως που προεκλογικά τον ευνόησε, τους παρακίνησε να πάνε στο σπίτι του κ. Μητσοτάκη και να τον πιέσουν να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα αν εξακολουθεί να παρέχει στήριξη στον Αχιλλέα Μπέο.

«Αποκηρύσσει ο κ. Μητσοτάκης τον τραμπούκο κ. Μπέο;»

Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον ακολουθούν κατά πόδας τους παρακίνησε να αφήσουν τον ίδιο και να πάνε καλύτερα στο σπίτι του πρωθυπουργού, ώστε να αναγκαστεί να απαντήσει επιτέλους «εάν αποκηρύσσει τον τραμπούκο κ. Μπέο ναι ή όχι, είναι ο καταλληλότερος όλων ο κ. Μπέος, ναι ή όχι;»;

Για το περιστατικό αυτό φρόντισε να ενημερώσει τους πολίτες ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, δεινός χρήστης των social media, μέσω TikTok.

@skasselakisΑποκηρύσσει τον τραμπούκο Δήμαρχο Μπέο;♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

«Από τις 1.926 λέξεις του Μητσοτάκη λείπει μόνο μία: Μπέος»

Αφότου έτρεξε στις Σπέτσες, ο Στέφανος Κασσελάκης, όχι για πρώτη και όπως προέκυψε ούτε και για τελευταία φορά, επανήλθε στο ζήτημα της στήριξης της ΝΔ στον Αχιλλέα Μπέο.

Με αφορμή την καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «από τις 1.926 λέξεις, λείπει μόνο μία: Μπέος».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024