Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Εύκολη νίκη της «βασίλισσας»

Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Εύκολη νίκη της «βασίλισσας»

Η Ρεάλ διέλυσε με 3-0 τη Χιρόνα στην Καταλονία, την έριξε από την κορυφή και ανέβηκε η ίδια δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Βάσει βαθμολογίας το παιχνίδι της Χιρόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ντέρμπι κορυφής, αλλά η «Βασίλισσα» πήγε αγριεμένη στην Καταλονία. Έριξε τρία γκολ στην αντίπαλό της, παρότι στην αρχή κινδύνεψε, και με το άνετο 3-0 σκαρφάλωσε στην κορυφή της La Liga.

Η Χιρόνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε στο 3′ με κεφαλιά του Ερέρα που έφυγε άουτ ενώ δευτερόλεπτα αργότερα η κεφαλιά του Τσιγκάνκοφ σταμάτησε στο δοκάρι. Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς όμως η Ρεάλ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπέλιγχαμ βρήκε τον Χοσέλου με τρομερή μπαλιά κι εκείνος έκανε το 0-1 sto 17′.

Tέσσερα λεπτά αργότερα η Ρεάλ πέτυχε και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Τσουαμενί από κόρνερ του Κρόος και τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Ο Μπέλιγχαμ είχε ευκαιρία για ακόμη ένα γκολ στο 28′ ενώ και η Χιρόνα έφτασε κοντά στο γκολ στο 50. με διπλή ευκαιρία των Λόπεθ και Γκαρσία. Τελικά αυτή που βρήκε γκολ ήταν και πάλι η Ρεάλ που σκόραρε με σουτ του Μπέλιγχαμ στο 78′ για το 0-3.

Χιρόνα: Γκασανίγκα, Μπλιντ, Γκουτιέρες, Κόουτο, Έρικ Γκαρσία, Σάβιο(79’ Πάμπλο Τόρε), Άλεξ Γκαρσία, Λόπεθ(60’ Πόρτου), Ερέρα(86’ Σολίς), Τσιγκάνκοφ(46’ Βαλερί), Ντόπβικ(60’ Στουάνι)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Καμαβίγνκα, Τσουαμενί, Κρόος, Βαλβέρδε(87’ Μπραΐμ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ(74’ Θεμπάγιος), Χοσέλου(86’ Βάσκεθ), Βινίσιους(68’ Ροδρίγο)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024