Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωση της ΕΟΕ για το ΟΑΚΑ: «Να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες»

Ανακοίνωση της ΕΟΕ για το ΟΑΚΑ: «Να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες»

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατανοεί ότι η νούμερο ένα προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και ζητάει να γίνουν έγκαιρα όλες οι εργασίες συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων στη χώρα.

Επίσης τονίζει ότι οι εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με αφορμή την απόφαση για αναστολή κάθε αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας στο Κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ και στο Ποδηλατοδρόμιο για θέματα στατικότητας των Στεγάστρων Καλατράβα, δηλώνει τα εξής:

– Πάγια θέση της είναι, ότι εκτός από την δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα και για τη συντήρηση τους προκειμένου να διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να φιλοξενούν με ασφάλεια τους αθλητές και τις αθλήτριες. Παράλληλα να εξοπλίζονται με σύγχρονο εξοπλισμό ανάλογα με τις απαιτήσεις και την εξέλιξη του κάθε αθλήματος.

-Συμφωνεί με την απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού, καθώς προέχει η ασφάλεια των αθλητών, των αθλουμένων, των φιλάθλων και των εργαζομένων στους χώρους και για κανένα λόγο ή σκοπό δεν πρέπει να διακινδυνεύεται.

-Ζητά να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και οι μελέτες για τη στατικότητα των κατασκευών Καλατράβα, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα και οι εργασίες αποκατάστασης – σε περίπτωση που απαιτούνται – για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του ΟΑΚΑ.

-Επισημαίνει ότι το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών ήταν και παραμένει η καρδιά του ελληνικού αθλητισμού και έτσι πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί για τους χιλιάδες αθλητές και αθλούμενους που το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024