Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ο μονόδρομος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ευεργετική διακοπή

Άρης: Ο μονόδρομος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ευεργετική διακοπή

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για τους κιτρινόμαυρους στο αυριανό (1/10) εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να επικεντρωθεί στην αυριανή (1/10) αναμέτρηση με την Κηφισιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένα παιχνίδι, στο οποίο για τους κιτρινόμαυρους υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να φτάσει την ελάχιστα αποδεκτή συγκομιδή στην τριάδα αγώνων (Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, Κηφισιά), τους έξι βαθμούς, δηλαδή.

Η τακτική προσέγγιση, φυσικά, του Άρη για το παιχνίδι με την Κηφισιά, δεν θα έχει καμία σχέση με αυτήν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Άρης θα πρέπει, όπως και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, να επιβάλλει τον ρυθμό του και να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο στον τομέα της δημιουργίας και στην επιθετική ανάπτυξη.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Άκη Μάντζιου καλείται να κάνει το αυριανό παιχνίδι εύκολο γι΄ αυτήν. Όπως το έκανε, πριν από λίγες μέρες, κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Άρης θα ψάξει να βρει ένα γρήγορο γκολ, που θα διώξει την πίεση αλλά και θα αναγκάσει την αντίπαλο του να παίξει πιο ανοικτά.

Το πιθανότερο είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σουλεϊμάνοφ θα επιστρέψει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, καθώς κόντρα στον Ολυμπιακό, είχε ξεκινήσει σε ρόλο επιτελικού χαφ, αγωνιζόμενος πίσω από τον Μορόν. Ο Άρης, άλλωστε, θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω από τους εξτρέμ του, ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός έχει δείξει ότι έχει την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και μπορεί να δώσει λύσεις με ατομικές ενέργειες. Με τους κιτρινόμαυρους, φυσικά, να θέλουν να βάλουν για τα καλά στο παιχνίδι τον Μορόν, που και κόντρα στον Ολυμπιακό, πάντως, έδωσε πολλές μάχες.

Το πιθανότερο είναι, επίσης, ότι ο Μάντζιος δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Μπράμπετς στο βασικό σχήμα, τουλάχιστον. Αντίθετα, χρόνο συμμετοχής είναι πιθανόν να πάρει ο Τζούρασεκ, που ψάχνει ρυθμό μετά την απουσία του από τα δυο τελευταία παιχνίδια.

Η κατάκτηση των τριών βαθμών, θα δώσει στον Άρη ηρεμία και θα του επιτρέψει να δουλέψει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Η οποία μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για την ομάδα του Άκη Μάντζιου. Τους παίκτες, πάντως, περιμένει μια μίνι προετοιμασία και σκληρή δουλειά. Τα αποτελέσματα της οποίας φιλοδοξεί ο Έλληνας τεχνικός να τα δει στον αγωνιστικό χώρο, μετά την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024