Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Δημοκρατία: Ψεύτης ο Κασσελάκης για την ιστορία με τον Αχιλλέα Μπέο

Νέα Δημοκρατία: Ψεύτης ο Κασσελάκης για την ιστορία με τον Αχιλλέα Μπέο

Με ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα επισημαίνει πως ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει τη στήριξή του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου, απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Το κυβερνών κόμμα ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει την παράδοση των ψεμάτων και σημείωσε ότι ποτέ δεν τάχθηκε στο πλευρό του κ. Μπέου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος.

Αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών

Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

«Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα»

Η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη ήρθε μετά το περιστατικό χειροδικίας του Αχιλλέα Μπέου σε πλημμυροπαθή πολίτη του Βόλου.

«Το μακρύ χέρι του Μπέου, του εκλεκτού του Κ. Μητσοτάκη στον Βόλο. Σήμερα έδειρε πολίτη. Χθες κατάβρεξε πολίτη. Καλώ τον πρωθυπουργό να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Άραγε εκπροσωπεί τον κόσμο του Κέντρου ένας πρωθυπουργός που σε τοπικό επίπεδο στηρίζεται σε Μπέους που «πνίγουν» τις πόλεις τους; Και που σε εθνικό επίπεδο στηρίζεται σε Βελόπουλους για να ελέγξει τη σύνθεση ανεξάρτητων αρχών;

Την επόμενη Κυριακή έχουμε αυτοδιοικητικές εκλογές. Δώστε μια πρώτη ανάσα στη χώρα», έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσε την παραπάνω αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024