Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Ατύχημα σε λεωφορείο ΟΑΣΘ - Της ήρθε η οροφή στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Ατύχημα σε λεωφορείο ΟΑΣΘ – Της ήρθε η οροφή στο κεφάλι

Νέο περιστατικό με λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην Θεσσαλονίκη.

Απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ την ώρα που εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο στη Θεσσαλονίκη. Επιβάτισσα έζησε από θαύμα και ούτε χρειάστηκε να πάει σε νοσοκομείο από το τμήμα οροφής που έπεσε στο κεφάλι της.

Συγκεκριμένα τμήμα της οροφής του λεωφορείου ξεκόλλησε ξαφνικά και έπεσε στο κεφάλι της, ευτυχώς χωρίς να την τραυματίσει. Τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της διαδρομής, επαναφέρουν στο προσκήνιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα λεωφορεία και στη Θεσσαλονίκη. Με τη συντριπτική τους πλειοψηφία να έχει διανύσει εκατομμύρια χιλιόμετρα και τα σέρβις να μην μπορούν πλέον να δώσουν λύση και να «εξαφανίσουν» τα προβλήματα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα διασώστης του ΕΚΑΒ όπου και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/9) σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ εκτελούσε τη γραμμή 18. Ένα αρκετά μεγάλο τμήμα της οροφής του οχήματος ξεκόλλησε και έπεσε στο κεφάλι της νεαρής κοπέλας. Σύμφωνα με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών, κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έσπευσε και δικυκλιστής διασώστης. Όπως διαπιστώθηκε, η γυναίκα δεν έχρηζε ανάγκης νοσηλείας ή πρώτων βοηθειών. Δείτε εικόνες μετά το ατύχημα στο λεωφορείο, στο παρακάτω βίντεο της ΕΡΤ.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με λεωφορείου του ΟΑΣΘ κατά το οποίο μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή των επιβατών. Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο μέρες ένα λεωφορείο έπιασε φωτιά εν κινήσει στην οδό Μοναστηρίου κοντά σε στάση.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024