Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Η οργισμένη απάντησή της γιατί η βάφτιση του παιδιού της έγινε εκτός ναού

Ιωάννα Τούνη: Η οργισμένη απάντησή της γιατί η βάφτιση του παιδιού της έγινε εκτός ναού

Η influencer εξήγησε πώς επέλεξαν το όνομα Πάρης με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον γιο τους.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάφτισαν τον γιο τους, κάνοντας μια πολύ όμορφη τελετή. Ο μικρός «Νουνίτο» πλέον λέγεται Πάρης, με τη μητέρα του να μην μπορεί να κρύψει την ευτυχία της.Η 30χρονη influencer δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει διάφορα posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας πόσο όμορφα πέρασε στην ξεχωριστή μέρα του γιου της.

Aποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram σχετικά με τη βάφτιση του γιου της και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των φανς της. Μια ερώτηση όμως προκάλεσε οργή στην Ιωάννα Τούνη που είχε σχέση με την εκκλησία. Συγκεκριμένα ένας χρήστης αναρωτήθηκε και την ρώτησε: «κανονικά το παιδί δεν έπρεπε να μπει σε εκκλησία στην βάφτιση για να ευλογηθεί;». Η 30χρονη φυσικά και απάντησε (όπως κάνει με κάθε απορία που μπορεί να έχουν οι ακόλουθοί της) λέγοντας: «Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστόλους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία;».

Συνέχισε την απάντησή της εξηγώντας: «Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο βαπτιστής στον Ιορδάνη. Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκατόψυχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό!».

«Το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου».

Η απάντηση της Τούνη στο Instagram.

Γιατί επέλεξαν το όνομα Πάρης

Η influencer εξήγησε σε άλλη ερώτηση πώς επέλεξαν το όνομα Πάρης με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον γιο τους: «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε».

Σε υστερόγραφο, δε, υποστήριξε: «σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι παρατσούκλια που «βοήθησαν» στην επιτυχία. Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου».

Αποκάλυψε, επίσης, ότι το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας» αλλά «άρεσε στον Δημήτρη και σε εμένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα (πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα)».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024