Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Τούνη: Η νέα της ζωή ως μητέρα και τα οικογενειακά ταξίδια

Ιωάννα Τούνη: Η νέα της ζωή ως μητέρα και τα οικογενειακά ταξίδια

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει προγραμματίσει με κάθε λεπτομέρεια την τελετή της βάφτισης σε εκκλησάκι μέσα σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διανύουν τις πιο όμορφες στιγμές τους πλάι στον γιο τους. Πριν εννιά μήνες έγιναν γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Σήμερα το απόγευμα βαφτίζουν τον γιο τους με νοννούς την κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της Ιωάννας, Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα. Το όνομα που θα πάρει ο «νουνίτο» είναι Πάρης.

Στόχος του ζευγαριού είναι να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με οικογενειακά πρόσωπα και αγαπημένους φίλους, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν διέρρευσε τα media το προσκλητήριο της βάφτισης, κάτι που έκανε την Ιωάννα Τούνη να ξεσπάσει. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν τη βάπτιση, η influencer – επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους το άγχος της για τη βάφτιση. Όπως ακούγεται η ίδια να λέει δεν υπάρχουν μπομπονιέρες και αρκετό φαγητό για τους καλεσμένους.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στα social media

Καλοκαίρι του 2022 και οι φήμες οργιάζουν για πιθανή εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη. Η ίδια θα σπάσει τη σιωπή της λίγο καιρό μετά και θα επιβεβαιώσει τα όσα ακούγονται. Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media ανακοινώνει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου!

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!

Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ», είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα και απολαμβάνει κάθε στιγμή!

Συγκινημένη η Τούνη ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Ένα μήνα αργότερα ακολούθησε το Gender Reveal party στη Χαλκιδική. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ντυμένοι στα λευκά, δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού, με την παρέα τους να έχει προετοιμάσει τα πάντα για την ώρα της μεγάλης αποκάλυψης. Το μπλε χρώμα «τρέλανε» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς δήλωνε από την αρχή την επιθυμία του να αποκτήσουν αγοράκι!

Φωτογραφία από το πάρτι για τον ερχομό του γιού τους.

Στις 10 Ιανουαρίου 2023 η Ιωάννα Τούνη φέρνει στον κόσμο τον «Nουνίτο», όπως αποκαλεί η ίδια το μωράκι της. Λίγες ώρες μετά τον τοκετό η influencer κάνει την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον γιο της. «Το μικρό θαυματάκι μας! Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά», γράφει στην πρώτη φωτογραφία με τον γιο της.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη λίγες ώρες μετά τον τοκετό.

Από τον Παρνασσό μέχρι τις Μαλδίβες με τον γιο τους

Ο μικρός «Νουνίτο» αν και μόλις 9 μηνών, μετρά αρκετά ταξίδια. Το ζευγάρι, τον περασμένο χειμώνα ξεκίνησε τις πρώτες αποδράσεις από τα χιόνια, όσο ο μικρός τους ήταν νεογέννητος. Ακολούθησε το ταξίδι στην Αίγυπτο, ενώ το φετινό καλοκαίρι οι διακοπές τους περιλάμβαναν ένα μεγάλο tour στα ελληνικά νησιά, μέχρι το μεγάλο ταξίδι στις Μαλδίβες και το πάρτι γενεθλίων για τα 30α γενέθλια της Ιωάννας Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη διακοπές με τον μικρό «Νουνίτο».

Σε ένα από τα ταξίδια της στο εξωτερικό, η Ιωάννα Τούνη είχε ανεβάσει στο instagram βίντεο από την ώρα που θήλαζε το γιο της. Μια ανάρτηση η οποία δέχτηκε, μεταξύ άλλων και επικριτικά σχόλια, τα οποία έκαναν τη γνωστή influencer να απαντήσει. «Για τον χαμό που έγινε με το βίντεο αυτό, να πω σε όσους προσβάλλονται ή “ανάβουν” με το πόσο “προκλητική” είναι η εικόνα μιας μαμάς που θηλάζει, να πάνε να ζητήσουν άμεσα βοήθεια», έγραψε η Ιωάννα Τούνη. «Μαμάδες συνεχίστε, κανένα shaming δεν είναι αποδεκτό στον δημόσιο θηλασμό», συμπλήρωσε η Ιωάννα Τούνη για τον θηλασμό.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024