Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
British Airways: Σάλος με πιλότο της που βρέθηκε σε όργιο με ναρκωτικά λίγες ώρες πριν την πτήση

British Airways: Σάλος με πιλότο της που βρέθηκε σε όργιο με ναρκωτικά λίγες ώρες πριν την πτήση

Η περιπέτεια του πιλότου κόστισε στην αεροπορική... 100.000 λίρες

Ο Mike Beaton αναγκάστηκε να κρεμάσει την στολή του πιλότου της British Airways αφού ανακαλύφθηκαν μηνύματά του προς συνάδερφό του, στα οποία καυχιόταν για την παρουσία του σε όργιο με ναρκωτικά, λίγες ώρες πριν μία προγραμματισμένη πτήση του.

Η αποκάλυψη των πράξεων του Beaton έγινε από τον σοκαρισμένο συνάδερφό του, στον οποίο είχε πει χαρακτηριστικά πως «σνίφαρε κοκαΐνη από τα στήθη γυναίκας».

Σε άλλα μηνύματά του προς μία αεροσυνοδό, ο Beaton περιγράφει πως η κατάστασή του μετά το όργιο ήταν τόσο τραγική που δεν μπορούσε καν να σηκώσει το κεφάλι του. Το περιστατικό ανάγκασε την αεροπορική εταιρεία να καθυστερήσει την πτήση για ένα 24ωρο έως ότου βρει αντικαταστάτη, κάτι που της κόστισε 100.000 λίρες όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Τhe Sun».

«Αυτή είναι η ιστορία τού πώς κατέληξα να ρουφάω κοκαΐνη»

Ένα από τα μηνύματα του πιλότου

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν ο Beaton επέστρεψε στη Βρετανία, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε τεστ ναρκωτικών, το οποίο φέρεται να βγήκε θετικό. Η British Airways επέμεινε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τους επιβάτες και αποκάλυψε ότι ο πιλότος δεν εργάζεται πλέον για την εταιρεία.

Ο Beaton βρισκόταν στο Γιοχάνεσμπουργκ και επρόκειτο να πραγματοποιήσει την πτήση πίσω στο Λονδίνο.

«Δεν θα ξαναπετάξει ποτέ!»

Όλα βγήκαν όμως εκτός προγράμματος όταν αποκάλυψε σε έναν συνάδελφό του ότι τα πράγματα είχαν ξεφύγει αφού συνάντησε μια ομάδα ανθρώπων σε ένα νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο μαζί με την παρέα του, σύμφωνα με τη δική του περιγραφή, η όλη κατάσταση ξέφυγε και κατέληξαν όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο.

«Η Ουαλή αποφάσισε ότι στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είμαι το αγόρι της, η Ισπανίδα τα είχε φτιάξει με έναν από τους δύο ντόπιους και έκαναν στοματικό σεξ στον καναπέ», περιέγραφε σε συναδέλφους του ο πιλότος, ενώ καυχιόταν για τα κορίτσια που χόρευαν τόπλες μαζί του, μέχρι που κάποιος από τους ντόπιους τούς προσέφερε κοκαΐνη.

«Η συζήτηση τότε περιεστράφη γύρω από το ποια κοπέλα έχει το καλύτερο στήθος για να σνιφάρουμε από εκεί», ανέφερε στον εμβρόντητους συναδέλφους του ο πιλότος της British Airways.

«Αυτή είναι η ιστορία τού πώς κατέληξα να ρουφάω κοκαΐνη από το στήθος μιας κοπέλας στο Τζόμπεργκ» συμπλήρωσε, περιχαρής, ο πιλότος.

Μια πηγή στην αεροπορική εταιρεία δήλωσε στη «Sun» ότι οι διευθυντές ήταν «έξαλλοι» όταν τους ανέφεραν όλα όσα τους είχε διηγηθεί ο συνάδελφός τους. «Δεν θα ξαναπετάξει ποτέ», έλεγαν.

Εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε στη MailOnline: «Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Το θέμα παραπέμφθηκε στην CAA και το άτομο αυτό δεν εργάζεται πλέον για εμάς».

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε στη «Sun» ότι έχει αυστηρές διαδικασίες για τις περιπτώσεις που οι πιλότοι κάνουν κατάχρηση ποτών ή ναρκωτικών.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024