Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το απίστευτο ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις κληρώσεις

Το απίστευτο ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις κληρώσεις

Για 12ο συνεχόμενη φορά, είτε στο Κύπελλο είτε στο Λιγκ Καπ κληρώθηκαν να παίξουν στην έδρα τους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νιουκάστλ

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα ρεκόρ πέρα από κάθε φαντασία έσπασαν οι Κόκκινοι Διάβολοι στην κλήρωση του τέταρτου γύρου του Λιγκ Καπ.

Για 12ο συνεχόμενη φορά, είτε στο Κύπελλο είτε στο Λιγκ Καπ κληρώθηκαν να παίξουν στην έδρα τους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νιουκάστλ.

Οι πιθανότητες να ευθυγραμμιστούν 12 συνεχόμενες εντός έδρας κληρώσεις είναι 4,094/1.

Το απίστευτο σερί ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2021. Κάθε κλήρωση στις δύο νοκάουτ διοργανώσεις- εξαιρούνται οι δύο ημιτελικοί και τα παιχνίδια σε ουδέτερο γήπεδο όπως το Γουέμπλεϊ- βρίσκει τη Γιουνάιτεντ γηπεδούχο.

Φυσικά πρόκειται για ρεκόρ στο βρετανικό ποδόσφαιρο, επισκιάζοντας τις 11 σερί κληρώσεις της Σριούσμπερι (Λιγκ1) σε τοπικές διοργανώσεις κυπέλλων μεταξύ 2017 και 2019.

Το απίστευτο σερί ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2021

Η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε μακριά από το Ολντ Τράφορντ ήταν στις 21 Μαρτίου 2021 όταν ηττήθηκε από τη Λέστερ με 3-1 στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Εκτοτε κληρώθηκε στην έδρα της κατά σειρά με τις Γουέστ Χαμ (Λιγκ Καπ), Αστον Βίλα, Μίντλεσμπρο (Κύπελλο), Αστον Βίλα, Μπέρνλι (Λιγκ Καπ), Εβερτον (Κύπελλο), Τσάρλτον (Λιγκ Καπ), Ρέντινγκ, Γουέστ Χαμ, Φούλαμ (Κύπελλο), Κρίσταλ Πάλας, Νιουκάστλ (Λιγκ Καπ).

Στην περίπτωση που η Γιουνάιτεντ ξεπεράσει το εμπόδιο της Νιουκάστλ στον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ οι πιθανότητες να πιάσει 13άρι στις εντός έδρας κληρώσεις είναι 8.190/1.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024