Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Το «καυτό» πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Το «καυτό» πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πρόγραμμα-φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη με ντέρμπι, δύσκολες «εξόδους» και μεγάλες «μάχες» στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ακόμη μια σπουδαία εμφάνιση τη φετινή σεζόν, σκόραρε ξανά 4 τέρματα και επικράτησε με 4-1 του Άρη στο Καραϊσκάκη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μετά από 6 αγωνιστικές.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και μια ομάδα που παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οι ερυθρόλευκοι σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν έδειξαν και με το παραπάνω ότι έχουν πολλές δυνατότητες και τώρα προετοιμάζονται για ένα πολύ δύσκολο διάστημα με συνεχόμενους σημαντικούς αγώνες, ντέρμπι και σπουδαίες «μάχες» στην Ευρώπη.

Κομβικής σημασίας αναμετρήσεις

Ο Ολυμπιακός μετά από τη νίκη επί του Άρη στρέφει την προσοχή του σε δύο εκτός έδρας ματς, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Europa League, ενώ εν συνεχεία έρχεται η διακοπή του Οκτωβρίου, λίγο πριν από έναν άκρως απαιτητικό μήνα με κομβικές αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μαρτίνεθ την Κυριακή (1/10) πάει στα Γιάννενα, όπου θα παίξει με τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΣ, μετά ταξιδεύει για τη Σερβία και το ματς με την Μπάτσκα Τόπολα (5/10) για τη 2η αγωνιστική του Europa League, ενώ και μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου ακολουθεί πρόγραμμα – φωτιά.

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει με το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο (22/10), ενώ 4 μέρες μετά και πάλι στο Καραϊσκάκη θα κοντραριστεί με τον φαβορί του ομίλου του στο Europa League τη Γουέστ Χαμ (26/10).

Ακολουθεί άλλη μια επικίνδυνη έξοδος, αυτή με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (29/10), ενώ στη συνέχεια έρχεται ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (5/11) και αμέσως μετά η αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (9/11). Το «καυτό» πρόγραμμα του Ολυμπιακού το επόμενο διάστημα κλείνει με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (12/11).

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού

Super League: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (1/10)
Europa League: Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός (5/10)
Διακοπή Οκτωβρίου
Super League: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (22/10)
Europa League: Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ (26/10)
Super League: ΟΦΗ – Ολυμπιακός (29/10)
Super League: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (5/11)
Europa League: Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός (9/12)
Super League: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (12/11)

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024