Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποιημένος ο Μαρτίνεθ

Ικανοποιημένος ο Μαρτίνεθ

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την εικόνα και τη νίκη του Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-1 τον Άρη και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μιλώντας στην Cosmote TV δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για όσα είδε από τους παίκτες του σε ακόμη ένα ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως οι Πειραιώτες πλησιάζουν σε αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα των Ρέτσου και Φορτούνη.

Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ καλά.

Δικαίως προηγηθήκαμε, στη συνέχεια ο Άρης έκλεισε τους διαδρόμους και μας πίεσε, αλλά σε εκείνο το σημείο παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι η έλλειψη ευστοχίας.

Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, που δυσκολεύει τους αντιπάλους της. Μπήκαμε πολύ δυνατά και βρήκαμε τους διαδρόμους παρά την ισοφάριση.

Παρουσιάσαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Άρης μας ταλαιπώρησε, αλλά βρήκαμε τις λύσεις και μπορούμε να πούμε πως πλησιάζουμε σε αυτό που θέλουμε να δείχνουμε».

Για τους τραυματισμούς των Ρέτσου και Φορτούνη: «Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να βγαίνουν με ενοχλήσεις μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια.

Γι’ αυτό έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σήμερα ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου, γιατί μας έδωσε δύναμη τη στιγμή που ο Άρης πίεζε.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους. Είναι σημαντική η νίκη μας και η στιγμή που ήρθε μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι η ομάδα μπορεί και αποδίδει έτσι».

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024