Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δοκιμασία στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό – Στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ

Δοκιμασία στην Τρίπολη για τον Παναθηναϊκό – Στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η έκτη αγωνιστική της Super League και ανάμεσα τους κρύβονται οι δοκιμασίες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ με Αστέρα και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Πέφτει η αυλαία στην έκτη αγωνιστική της Super League, σήμερα Πέμπτη (28/9) με τις αναμετρήσεις να κρύβουν μεγάλο ενδιαφέρον και κινδύνους για τα φαβορί.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι είναι αυτός στις 17:30 ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες, ενώ αμέσως μετά, στις 20:30, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα που παραδοσιακά του βάζει πολύ δύσκολα.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετά από 6,5 χρόνια, κόντρα στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ταυτόχρονα να διατηρηθεί όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί στην Τρίπολη χωρίς του Βαγιαννίδη, Αϊτόρ και τον Μάγκνουσον, ενώ αντίθετα μέσα στην αποστολή μπήκε ο Βένιαμιν Βέρμπιτς.

30 λεπτά αργότερα, θα ξεκινήσει και η αναμέτρηση στην Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Η Ένωση υποδέχεται την ομάδα του Περιστερίου με… φτερά στα πόδια μετά και τη νίκη στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τους Μοχαμάντι και Πινέδα να μένουν εκτός για τον σημερινό αγώνα, όμως έχει και ευχάριστα νέα, καθώς επιστρέφει στην ομάδα ο Χάρολντ Μουκουντί, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τροφική δηλητηρίαση το περασμένο διάστημα. Πίσω στην ομάδα και ο άτυχος του Μπράιτον, Χατζισαφί.

Σέντρα στις 21:00 στην Opap Arena.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024