Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απασφάλισε ο Καμμένος - Η φρουρά, τα τρωκτικά και η selfie με τον Αποστολάκη

Απασφάλισε ο Καμμένος – Η φρουρά, τα τρωκτικά και η selfie με τον Αποστολάκη

Mετά τη selfie με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, και το αφουμιγκέισον σε πολιτικό σχηματισμό από έμπειρο ναυτικό  , ο κ. Καμμένος τα έβαλε με την ΕΛ.ΑΣ. επειδή του πήραν τη φρουρά

Κάτι συμβαίνει με τον πρώην πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο ο οποίος μετά από αρκετό διάστημα σιωπής ξεκίνησε να κάνει αναρτήσεις που αφορούν από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την προσωπική του φρουρά.

Μετά τη selfie με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, και το αφουμιγκέισον σε πολιτικό σχηματισμό από έμπειρο ναυτικό  , ο κ. Καμμένος τα έβαλε με την ΕΛ.ΑΣ. επειδή του πήραν τη φρουρά.

Ο πρώην υπουργός είχε φύλαξη από την Ελληνική Αστυνομία, ωστόσο την είδε να μειώνεται στο πλαίσιο της αποδέσμευσης αστυνομικών από την φύλαξη επισήμων και στόχων.

Ο κ. Καμμένος απασφάλισε για μία ακόμη φορά στρέφοντας τα βέλη του προς την Αστυνομία.

«Ευγενική παράκληση στην ηγεσία και το επιτελείο της ΕΛΑΣ μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό δεν πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας. Για τέτοια νταβατζιλίκια κύριε αρχηγέ και υπασπιστή είμαι πολύ παλιός».

Τα τρωκτικά και η selfie με τον Αποστολάκη

Ο κ. Καμμένος μπορεί να είχε δηλώσει πριν από μήνες ότι γι΄ αυτόν τελείωσε η πολιτική, ωστόσο οι χθεσινές του αναρτήσεις που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως.

Μετά την σέλφι στο Twitter με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, έναν εκ των στενότερων συνεργατών του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος «ανέβασε» μία ακόμη ανάρτηση, χρησιμοποιώντας – όπως εξήγησε – έναν ναυτικό όρο.

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ: Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου.Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς».

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024