Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Σκέφτομαι περισσότερο τα συναισθήματα των ανθρώπων»

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Σκέφτομαι περισσότερο τα συναισθήματα των ανθρώπων»

Ο σταρ του Χόλιγουντ παρουσιάζει τους επτά «χρυσούς» κανόνες του, οι οποίοι στοχεύουν στον πραγματικό σκοπό της ζωής.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από ό,τι μας είχε συνηθίσει. Στα 76 του χρόνια θέλησε να συγκεντρώσει μερικά από τα σπουδαιότερα μαθήματα που του έδωσε η ζωή και να τα μοιραστεί στον κόσμο. Στις 10 Οκτωβρίου κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο με τίτλο «Be Useful: Seven Tools for Life» δίνοντας μέσα από αυτό συμβουλές αυτοβοήθειας.

«Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις μου και να βοηθήσω άλλους ανθρώπους. Είναι τα απλά πράγματα που κάνω που με βοήθησαν πραγματικά να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα» δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό People.

«Νιώθω ότι είμαι πολύ πιο σοφός και πολύ πιο έξυπνος».

Είπε ακόμα ότι πάντα νιώθει ικανοποιημένος, αλλά ταυτόχρονα και «πεινασμένος» για περισσότερα. «Κοιμήθηκα με το πρώτο μου τρόπαιο. Κανείς δεν μπορούσε να μου το αφαιρέσει. Αλλά την ίδια στιγμή, το άλλο μου πόδι είχε ήδη σηκωθεί από το κρεβάτι και πήγαινε για τον δεύτερο τίτλο του Mr. Universe». (Κέρδισε άλλους τρεις, ακολουθούμενους από επτά τίτλους Mr. Olympia).

Ο Σβαρτσενέγκερ συνέχισε: «Σήμερα λοιπόν νιώθω καλά εκεί που βρίσκομαι. Νιώθω ότι είμαι πολύ πιο σοφός. Είμαι πολύ πιο έξυπνος. Δεν είμαι τόσο τρελός. Σκέφτομαι περισσότερο τους ανθρώπους. Σκέφτομαι περισσότερο τα συναισθήματα των ανθρώπων. Στα 20 σου, δεν κάνεις τίποτα από αυτά. Είσαι: εγώ, εγώ, εγώ, εγώ. Όσο περνά ο καιρός, μαθαίνεις από τα λάθη σου».

Η περιπέτειά του με την επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Για ένα πολύ δύσκολο διάστημα της ζωής του μίλησε ανοιχτά δημοσίως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από το κανάλι του στο Youtube ότι παραλίγο να χάσει τη ζωή του, κατά τη διάρκεια εγχείρησης ανοιχτής καρδιάς, εξαιτίας μιας επιπλοκής που προέκυψε. Στο εν λόγω βίντεο, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εξήγησε ότι το περιστατικό συνέβη το 2019, λίγο πριν πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας «Terminator: Dark Fate».

Ο 76χρονος σταρ και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης βαλβίδας και πως όταν ξύπνησε, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι είχε συμβεί μια απροσδόκητη εσωτερική αιμορραγία η οποία ώθησε την ιατρική ομάδα να «με ανοίξει πολύ γρήγορα για να σώσει τη ζωή μου».

«Πραγματικά φρίκαρα. Ξύπνησα και ξαφνικά οι γιατροί ήταν μπροστά μου και έλεγαν: ‘Λυπούμαστε πολύ, αλλά δεν μοιάζει με αυτό που σχεδιάζαμε. Κάναμε ένα λάθος και τρυπήσαμε το τοίχωμα της καρδιάς’, και έπρεπε να με ανοίξουν πολύ γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

«Η ουσία είναι ότι δεν μπορείς να γυρίσεις το χρόνο πίσω. Ήμουν στη μέση μιας καταστροφής. Έτσι, τώρα πώς μπορώ να ξεφύγω από αυτήν; Πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα. Μάζεψε τον εαυτό σου, άλλαξε ταχύτητα και πες, ‘Εντάξει αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να φύγω από αυτό το νοσοκομείο’» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024