Άγιαξ – Φέγενορντ 0-4: Το ματς τελείωσε με τεσσάρα
Ο Άγιαξ σε ένα παιχνίδι που συνεχίστηκε, μετά τα επεισόδια του Κυριακάτικου ντέρμπι κόντρα στη Φέγενορντ βρήκε τους φιλοξενούμενους θριαμβευτές με 0-4.
To μαρτύριο του Άγιαξ ολοκληρώθηκε, χωρίς ο «Αίαντας» να καταφέρει να περιορίσει την ζημιά από το παιχνίδι της Κυριακής (0-3), με τη Φέγενορντ να σκοράρει ακόμη ένα γκολ για το τελικό 0-4, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χιμένες.
Ο Μεξικάνος επιθετικός στο παιχνίδι που συνεχίστηκε από το 55ο λεπτό, σκόραρε στο 59′ το τελικό όπως αποδείχθηκε 0-4 με τον Χιμένες να ολοκληρώνει το χατ-τρικ, μετά από τα δύο γκολ που είχε σημειώσει το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.
To παιχνίδι στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» συνεχίστηκε χωρίς οπαδούς, μετά τα επεισόδια που είχαν δημιουργήσει με τη ρίψη καπνογόνων οι οπαδοί του Άγιαξ.
Το 3ο από τα 4 γκολ της πρωταθλήτριας Ολλανδίας πέτυχε ο Παϊσάο και πλέον η Φέγενορντ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Eredivisie με 14 βαθμούς, ενώ ο Άγιαξ έχει κατρακυλήσει στην 14η θέση, με 5 πόντους.
Ολα αυτά συμβαίνουν, ενώ ο Άγιαξ έρχεται την άλλη εβδομάδα στην «ΟPAP Arena», για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.