Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος: Δηλώσεις γροθιά στο στομάχι για τη σχέση του Ντάνου με τη μητέρα του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δηλώσεις γροθιά στο στομάχι για τη σχέση του Ντάνου με τη μητέρα του

«Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του»

Η Βάσια Παναγοπούλου, η συμπρωταγωνίστρια του Γιώργου Αγγελόπουλου στη σειρά «Γη της Ελιάς», μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του «Ντάνου» και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός θα μείνει εκτός γυρισμάτων για κάποιες ημέρες.

«Εμένα κάποια στιγμή μου είχε πει ότι η μητέρα του δεν είναι καλά και από λόγους λεπτότητας δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω. Κατάλαβα ότι ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά» αποκάλυψε γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Προφανώς του έλειπε η μανούλα του και προφανώς ήξερε ότι ήταν πολύ άσχημα»

«Όσοι ήμασταν στον γάμο συγκλονιστήκαμε όταν μίλησε για τη μητέρα του. Προφανώς του έλειπε η μανούλα του και προφανώς ήξερε ότι ήταν πολύ άσχημα. Μας ειδοποίησαν ότι δεν θα έρθει στα επόμενα γυρίσματα» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ξέρω ότι αυτή την εβδομάδα δεν θα έρθει καθόλου ο Γιώργος για γύρισμα. Έχουμε και πολύ δύσκολες σκηνές να κάνουμε στη ‘Γη της Ελιάς’, συναισθηματικά φορτισμένες. Γιατί από την ώρα που αποκαλύπτεται ότι έχει πάρει την καρδιά του γιου μου, αναπτύσσουμε μια σχέση σχεδόν μητρική. Οι σκηνές που έχουμε να κάνουμε αποκτούν και άλλη σημασία…» είπε στο τέλος η ηθοποιός.

Η σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη της Ελιάς» που συγκίνησε τους θεατές

Μία έντονη σκηνή είχε το χθεσινό επεισόδιο στη «Γη της Ελιάς» με τον Ορέστη του Γιώργου Αγγελόπουλου να προχωρά σε μια μεγάλη αποκάλυψη.

Δακρυσμένος επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών του Κίμωνα για να τους εξομολογηθεί, ότι κατάφερε να ζήσει χάρη στην καρδιά του Κίμωνα που του δόθηκε.

Τότε, η Ασπασία της Βάσιας Παναγοπούλου σκύβει προς την καρδιά του Ορέστη και ξεσπά.

Δείτε τη σκηνή

Η στιγμή ανάμεσα στους δύο καθήλωσε το κοινό, που έσπευσε να σχολιάσει στο Twitter, πόσο συγκινητική ήταν αυτή η ερμηνεία, τόσο από την πλευρά του Γιώργου Αγγελόπουλου, όσο και της Βάσιας Παναγοπούλου.

«Πόσο συγκινητικό μια μάνα να ακούει την καρδιά του παιδιού της να χτυπάει σε έναν άνθρωπο που το χρειαζόταν», γράφει σε ένα σχόλιο.

Πολλοί δε, αναφέρθηκαν στην πρόσφατη απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, γράφοντας, μεταξύ άλλων «σήμερα προτιμώ να σε βλέπω να παίζεις μπιλιάρδο και όχι να κλαις», «αυτή η σκηνή μας έλειπε σήμερα, συγκλονιστικός».

H κηδεία της μητέρας του

Σήμερα, με νέα ανάρτηση στο Instagram, ο ηθοποιός δημοσίευσε τις λεπτομέρειες για την κηδεία της μητέρας του, που έφυγε από τη ζωή μια μέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Στο story που ανέβασε μέσα από το προφίλ του, ο νικητής του Survivor 2017, έγραψε:

«Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη Σκιάθο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 12:00 μμ, το πρωί, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λημνιάς».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024