Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Νέος βρεφονηπιακός σταθμός στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα φιλοξενεί 60 παιδιά και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των αναγκών δεκάδων γονέων.

Εγκαινιάστηκε ο νέος πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός στην περιοχή Πευκάκια Αγίας Παρασκευής ο οποίος κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 1. 570.000 ευρώ.

Ο νέος παιδικός σταθμός έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί περίπου 60 παιδιά σ΄ένα κτίριο που περιλαμβάνει υπόγειο, ισόγειο και έναν όροφο. Το υπόγειο, επιφάνειας 301,56 τ.μ. θα αξιοποιηθεί για βοηθητικούς χώρους και για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Το ισόγειο επιφάνειας 294,93 τ.μ., στεγάζει το νηπιακό τμήμα, την τραπεζαρία, λειτουργίες διοίκησης και υποστήριξης, καθώς και χώρους υγιεινής. Ο όροφος επιφάνειας 204,74 τ.μ. έχει αίθουσες ύπνου νηπίων, χώρους για το προσωπικό και χώρους υγιεινής.

Νέος παιδικός σταθμός στην οδό Ρόδων

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Β. Ζορμπάς ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τη συνεργασία και τη χρηματοδότηση αυτού του σημαντικού έργου για την Αγ. Παρασκευή καθώς και την τεχνική υπηρεσία του δήμου για τη συμβολή της στην υλοποίηση του έργου και ανακοίνωσε την πρόθεση του να υποβάλλει στην Περιφέρεια και μία νέα μελέτη για την κατασκευή και νέου παιδικού σταθμού, στην οδό Ρόδων.

Βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδικοί σταθμοί και νέα σχολεία κρίνονται ως αναγκαία έργα σε όλους τους αστικούς Δήμους, δεδομένης της ανάγκης δημιουργίας νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων φιλοξενίας και εκπαίδευσης.

Δεδομένης και της έντονης αστικοποίησης που παρατηρείται αλλά και τις ανοικοδόμησης σε πολλούς δήμους του λεκανοπεδίου, είναι βέβαιο πως θα ενταθεί η ανάγκη για νέους κτιριακούς χώρους προκειμένου να καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες των παιδιών στο Λεκανοπέδιο.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024