Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα αλληλεγγύης στους πληγέντες της Θεσσαλίας από τον Δήμο Κατερίνης

Μήνυμα αλληλεγγύης στους πληγέντες της Θεσσαλίας από τον Δήμο Κατερίνης

Μεγάλη ανταπόκριση δημοτών και επιχειρήσεων στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Άτομα κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κατερίνης και της Μητρόπολης για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Ένα καθαρό μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης έστειλαν οι δημότες της Κατερίνης, με τη συμμετοχή τους στη «Συναυλία για τον Συνάνθρωπο» που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης στο ανοιχτό Θέατρο του Πάρκου, η Μητρόπολη Κίτρους, ο Δήμος Κατερίνης και Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου.

Το θέατρο γέμισε ασφυκτικά από νωρίς, ενώ συγκινητική ήταν η ανταπόκριση δημοτών και επιχειρήσεων στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Υλικά που αποστέλλονται σε περιοχές της Θεσσαλίας.

«Οι κάτοικοι της Μαγνησίας, της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Λάρισας δεν είναι μόνοι»

Γεμάτο το ανοιχτό θέατρο Πάρκου στην Κατερίνη για την εκδήλωση αλληλεγγύης

Κουκοδήμος: «Οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας δεν είναι μόνοι»

Στο κάλεσμα του Δήμου και της Μητρόπολης, ανταποκρίθηκε πλήθος καλλιτεχνών, συλλόγων, εθελοντών και τεχνικών, οι οποίοι χάρισαν μια ανεπανάληπτη βραδιά στο κοινό.

«Στέλνουμε το μήνυμα ότι σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες οι κάτοικοι της Μαγνησίας, της Καρδίτσας, των Τρικάλων και της Λάρισας δεν είναι μόνοι», είπε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές και το κοινό για την ανταπόκρισή τους.

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

Τις ευχαριστίες του προς τους Κατερινιώτες για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν, εξέφρασε και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κίτρους Γεωργίου, π. Κυριάκος Κοκελίδης.

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας, πάντα παρούσα σε εκδηλώσεις αλληλεγγύης, άνοιξε τη βραδιά. Ακολούθησε η χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών και ο κύκλος της συμμετοχής των συλλόγων ολοκληρώθηκε με το «Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης Το Ξαθέρι» και τον Κρητικό τραγουδιστή Γιώργο Γλυκοκόκκαλο.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκαν οι ερμηνευτές και μουσικοί της Πολυτονικής Ορχήστρας: Σίσσυ Πολυδώρου, Αλέξανδρος Καλλφατίδης, Κωστής Καψάλης, Νίκος Πολυζόπουλος, Όλγα Ζορμπά, Παναγιώτης Λιμπανοβνός, Ανδρέας Ζιάκας, Δημήτρης Δρίστας, Ντίνος Γαργαετίδης, Γιώργος Γκουτζαμάνης και Θανάσης Κουστιάνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Συλλόγου Θεσσαλών Πιερίας και του προέδρου του, Θωμά Σιάτρα.

Το τελευταίο θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασαν οι εθελοντές της διοργάνωσης, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης και της Λέσχης Τσοπεράδων, οι οποίοι παραλάμβαναν τα υλικά, έκαναν τη διαλογή και τα τοποθετούσαν στα οχήματα που αναχωρούσαν για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας.

Συγκινητική η ανταπόκριση των κατοίκων της Κατερίνης στη συγκέντωση ειδών πρώτης ανάγκης

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024