Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Διπλό χειρουργείο για τον 13χρονο που έπεσε από ύψος 5 μέτρων στο σχολείο

Λαμία: Διπλό χειρουργείο για τον 13χρονο που έπεσε από ύψος 5 μέτρων στο σχολείο

Τι λέει η μητέρα του παιδιού για την κατάσταση της υγείας του

Σαν από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ο 13χρονος μαθητής, που έπεσε από ύψος πέντε μέτρων όταν υποχώρησε κάγκελο στο σχολείο του στη Λαμία.

Μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα ο μαθητής της πρώτης γυμνασίου βρισκόταν στο χειρουργείο του νοσοκομείου Παίδων.

Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, η μητέρα του νεαρού αγοριού λέει πως η επέμβαση στα πόδια του ολοκληρώθηκε, όμως ακολουθεί μία δυσκολότερη, εκείνη της σπονδυλοδεσίας.

«Έγινε επέμβαση στα πόδια και περιμένουμε την εβδομάδα να κάνουμε την σπονδυλοδεσία, δεύτερη επέμβαση. Στα πόδια και στον πέμπτο σπόνδυλο» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 13χρονου.

«Χτύπησε τα ποδαράκια του. Στο σχολείο ήταν. Υποχώρησε το στηθαίο, το κάγκελο. Πήγε να ακουμπήσει το παιδί και υποχώρησε. Έχασε τις αισθήσεις και ύστερα συνήλθε» είπε η γιαγιά του παιδιού.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να συνέλθουμε ακόμα. Από ό,τι φάνηκε υποχώρησε, γιατί καθόταν λέει στο τοιχάκι και έφυγε πίσω. Πρέπει να είχαν κενό. Το σχολείο είναι ανισόπεδο» δήλωσε η μητέρα του.

«Όλως παραδόξως είναι ψύχραιμος. To πόσο λέει ότι πονάει είναι άλλο θέμα, δεν μπορεί να μην πονάει».

Το χρονικό

Ο 13χρονος καθόταν με την παρέα του στον προαύλιο χώρο του σχολείου πάνω στην ταράτσα. Ξαφνικά το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν αποχώρησε με το παιδί να πέφτει από μεγάλο υψόμετρο.

Έντρομοι οι συμμαθητές του φώναξαν καθηγητές και τον διευθυντή του σχολείου που κάλεσε το ασθενοφόρο για να παραλάβει το βαριά τραυματισμένο παιδί.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υποχώρησε το κάγκελο.

Το πόρισμα για το ατύχημα

Όπως ανέφερε το πόρισμα του δήμου Λαμιέων, σύμφωνα με το lamiareport.gr, «από την περίφραξη αποκολλήθηκε το εσωτερικό-κεντρικό πλέγμα ενός τμήματος, που στηρίζεται σε πλαίσιο σιδερογωνιάς. Η μεταλλική κατασκευή στο σύνολο της δεν παρουσιάζει κάποια φθορά παρά μόνο επιφανειακή οξείδωση, η οποία όμως δεν καθιστά την μεταλλική κατασκευή αποσαθρωμένη και μη λειτουργική».

«Το εσωτερικό πλέγμα της μεταλλικής κατασκευής δέχτηκε μεγάλη ώθηση με αποτέλεσμα να στραβώσει η σιδερογωνιά στο πάνω μέρος».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024