Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποκετίνο: «Η ομάδα χρειάζεται στήριξη»

Ποκετίνο: «Η ομάδα χρειάζεται στήριξη»

Για το κακό ξεκίνημα της Τσέλσι στη σεζόν μίλησε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Το κακό ξεκίνημα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίστηκε με την εντός έδρας ήττα (0-1) από την Άστον Βίλα την Κυριακή και ο προπονητής της, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, είπε ότι οι «Μπλε» πρέπει να «μεγαλώσουν σαν ομάδα».

Η πανάκριβα «συναρμολογημένη» ομάδα του Αργεντινού δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται στη 14η θέση με μόλις μία νίκη σε έξι αγώνες, στο χειρότερο ξεκίνημά της σε μια σεζόν από το 1978.

«Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, όχι μόνο με ατομικό τρόπο», είπε ο Ποτσετίνο. «Σε αυτό το είδος παιχνιδιού, ανταγωνιζόμαστε και θέλουμε να κερδίζουμε και το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τη νίκη.

Αλλά και οι παίκτες, όταν είναι νέοι, πρέπει να μάθουν, να βιώσουν και να κάνουν λάθη. Γι’ αυτό νιώθουμε απογοητευμένοι, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές καταστάσεις όπως αυτή».

Ο Αργεντινός τεχνικός είπε ακόμα ότι οι αμερικανοί ιδιοκτήτες της Τσέλσι, που έχουν ξοδέψει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο λίρες (1,22 δισεκατομμύρια δολάρια) σε νέους παίκτες από την απόκτηση του συλλόγου πέρυσι, είναι «απογοητευμένοι» με τα αποτελέσματα, αλλά πρόσθεσε ότι «πρέπει να υποστηρίξουν το σχέδιο».

Η Τσέλσι θα υποδέχεται την Μπράιτον στο Λιγκ Καπ την Τετάρτη, ενώ ακολουθεί η επίσκεψη πρωταθλήματος στη γειτονική Φούλαμ, στο δυτικό Λονδίνο, στις 2 Οκτωβρίου.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024