
ΑΕΚ: Η αφιέρωση του Γαλανόπουλου
Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Κώστα Γαλανόπουλου μετά τη μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο και το σχόλιό του για όσα έγιναν πριν τη σέντρα.
Στον Μιχάλη Κατσούρη αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού ο Κώστας Γαλανόπουλος μιλώντας στην Cosmote TV ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να παίρνει όλους η μπάλα, αναφερόμενος στο πανό που σηκώθηκε πριν το ματς.
Όσα είπε ο Γαλανόπουλος:
«Ηταν μία νίκη και σε ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν κι εμείς να πάρουμε. Ξεκίνησε καλά ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα και βελτιωνόταν. Ηταν δύσκολο μετά από μία τέτοια στη νίκη να κάνουμε το παιχνίδι μας κι εδώ. Το κάναμε και είμαστε χαρούμενοι. Νιώθω στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν λίγο πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό. Στις περισσότερες μονομαχίες ήμασταν νικητές και έπαιξε ρόλο αυτό».
Για τη δύσκολη εβδομάδα;
«Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. συνεχίσαμε όμως με δυο δύσκολα παιχνίδια. Κάναμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρες. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την ένταση».
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ γυρίζει φέτος παιχνίδια;
«Η ομάδα έχει χτίσει από πέρυσι το δικό της χαρακτήρα. Ισως δε συνέβαινε τόσο συχνά πέρυσι αυτό. Είναι η μενταλιτέ αυτής της ομάδας.
Ένα τελευταίο μόνο: Θέλουμε να αφιερώσουμε και αυτή τη νίκη στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Μην τους πάρει όλους η μπάλα. Υπήρξαν κάποιοι που αποδοκίμασαν το σύνθημα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ».
- Πως η σοκολάτα κάνει τη γυμναστική πιο εύκολη;
- Λειψυδρία: Μεγαλώνει η λίστα των περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Συνταγή: Σαγκρία χωρίς αλκοόλ
- Σε κλινικές ενηλίκων τα παιδιά με σπάνιες παθήσεις από την εφηβεία και μετά



