Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Νίκο Χριστοδουλίδη - Τι συζήτησαν

Στέφανος Κασσελάκης: Συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον Νίκο Χριστοδουλίδη – Τι συζήτησαν

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την σταθερή στήριξη στην επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ.

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, συνομίλησε, σήμερα, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τον συγχαρεί.

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε την σταθερή στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από το σημείο που διεκόπησαν στο Κρανς Μοντάνα, όπως και στον διορισμό ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κυπριακό.

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη

Συνομίλησαν, παράλληλα, για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Κύπρο.

Η παράδοση σκυτάλης

Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης περνούσε για δεύτερη φορά το κατώφλι της Βουλής.

Μετά με τη συνάντηση με τον Νίκο Παππά, πριν το β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά το ραντεβού του ήταν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Νικητής πλέον της κούρσας διαδοχής και με τον Ευάγγελο Αποστολάκη στο πλευρό του, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα για να λάβει συμβουλές για τη μάχη που θα πρέπει να δώσει για την αύξηση των ποσοστών του κόμματος και την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024