Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μπλάνσετ: Ιέρεια του «vintage» και υπέρμαχος της βιώσιμης μόδας

Κέιτ Μπλάνσετ: Ιέρεια του «vintage» και υπέρμαχος της βιώσιμης μόδας

«Η επανάληψη είναι πολύ σικ» για τη βιομηχανία της μόδας και σημαντική για την αειφορία

Η Κέιτ Μπλάνσετ, με το απαράμιλλο προσωπικό της στυλ, έχει αναδειχθεί κυριολεκτικά σε ιέρεια του «vintage», αλλά με αισθητική καθ’ όλα κλασική και αξεπέραστη.

Πορτρέτο της γοητευτικής ηθοποιού

Μόδα με οικολογική συνείδηση

Το κόκκινο χαλί των δημόσιων εμφανίσεων της διεθνούς σόου μπιζ, σε όλα τα σημαντικά βραβεία που αφορούν τον κινηματογράφο και την υποκριτική εν γένει, από τη δημοφιλή και κορυφαία ερμηνευτικά ηθοποιό έχει μετατραπεί σε «πράσινο» χαλί. Τι εννοούμε;

Οι ενδυματολογικές επιλογές της Κέιτ Μπλάνσετ και η ακομπλεξάριστη συμπεριφορά της απέναντι στη μόδα, σε συνδυασμό με την εντελώς και άκρως επιτυχημένη προσωπική της αίσθηση του στυλ και της αληθινής πολυτέλειας, αποτελούν ένα μείγμα οικολογικής συνείδησης και διαχρονικού star quality.

Με οικολογική συνείδηση, έχει μετατρέψει το κόκκινο χαλί των εκδηλώσεων σε «πράσινο».

Από κλασική εμφάνισή της, το 2015

Με σεβασμό στους σχεδιαστές μόδας

Είναι γνωστή η τάση της δημοφιλούς ηθοποιού να μην φοράει μόνο για μία και μοναδική φορά τα ρούχα που επιλέγει για το κόκκινο χαλί, χωρίς κανένα ενδοιασμό, με εκπληκτικό τρόπο να τα συνδυάζει με τα σωστά αξεσουάρ και να χτίζει μια ολοκληρωμένη και κάθε φορά πολυσυζητημένη εμφάνιση.

Και φυσικά, δεν το κάνει από κάποιου είδους… ένδεια, αλλά ίσα ίσα, με ιδιαίτερη περίσκεψη, δείχνει μεγάλο σεβασμό τόσο στον πλανήτη όσο και στη δουλειά και το έργο των μεγάλων δημιουργών της μόδας που της εμπιστεύονται τα ρούχα τους, αφού τους τιμά με κάθε ευκαιρία και αναδεικνύει τα ρούχα τους.

Υπέρμαχος της αειφορίας

Έμπρακτα αναδεικνύεται η Κέιτ Μπλάνσετ σε υπέρμαχο της βιώσιμης μόδας –άλλωστε αυτός είναι κι ένας κλάδος της οικονομίας που έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης ως προς το κομμάτι της ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης- και έχει κάνει μότο της, κατά τα λεγόμενα της στυλίστριάς της Ελίζαμπεθ Στιούαρτ, το «Η επανάληψη είναι πολύ σικ».

Ήδη -όπως φαίνεται κι από την παιχνιδιάρικη και πολύ υψηλής αισθητικής ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ποζάρει με μια ολόσωμη φόρμα της συλλογής Armani του 2009 που εννοείται ότι έχει ξαναφορέσει-, η Μπλάνσετ δεν δίστασε να βάλει χθες, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο σόου του ίδιου οίκου για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, στην Εβδομάδα Μόδα του Μιλάνου, το ίδιο ρούχο, συνδυασμένο διαφορετικά και μοναδικά.

Μάλιστα εθεάθη να κάθεται στην εν λόγω εκδήλωση, δίπλα σε μια άλλη ιδιαίτερα φινετσάτη του θεάματος, στην αγαπημένη ηθοποιό Ζυλιέτ Μπινός.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024