Χαμός στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα και στο ματς του Αγιαξ με τη Φέγενορντ!
Οι φιλοξενούμενοι έχουν στήσει ένα απίθανο πάρτι (0-3), με τους οπαδούς του Αίαντα να διακόπτουν το ντέρμπι στο 43ο λεπτό.
Το τρίτο γκολ της Φέγενορντ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους οπαδούς των γηπεδούχων, που έκαναν και ντου στον αγωνιστικό χώρο της Γιόχαν Κρόιφ Αρένα. Με τις φωτοβολίδες να πέφτουν… βροχή, ο διαιτητής αποφάσισε να στείλει στα αποδυτήρια τις δυο ομάδες, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Εικόνα διάλυσης λοιπόν παρουσιάζει ο Αγιαξ, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη μάχη με την ΑΕΚ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
De Klassieker se suspende momentáneamente debido a las luces de bengala que tiraron desde la tribuna. La afición del Ajax no está contenta con lo que está pasando y lo deja saber.
3-0 lo estaba ganando el Feyenoord al minuto 42. Santi Gimenez dio la asistencia para el gol. pic.twitter.com/24TYHKF3yX
Η αγγλική ομάδα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν και οι παίκτες της το… γλέντησαν σε ελληνικό club του Μάντσεστερ, σπάζοντας πιάτα
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα τέσσερα σημαντικά λάθη του Λανουά, καθώς οι ξένοι διαιτητές που έφερε είχαν φάλτσα, ενώ κάποιες επιλογές του συζητήθηκαν πριν καν σφυρίξουν