Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπολόνια – Νάπολι 0-0: Έχασαν κι άλλο έδαφος οι «παρτενοπέι»

Μπολόνια – Νάπολι 0-0: Έχασαν κι άλλο έδαφος οι «παρτενοπέι»

Για τρίτο σερί ματς στο πρωτάθλημα η Νάπολι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει καθώς έμεινε στο 0-0 με την Μπολόνια εκτός έδρας. Εχασε πέναλτι ο Οσιμέν που τα έβαλε με τον Ρούντι Γκαρσία όταν έγινε αλλαγή.

Χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς στη Serie A έμεινε η Νάπολι που ήρθε ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Μπολόνια κι έμεινε στο -7 από την Ίντερ.

Μοιραίος για τους πρωταθλητές ο Οσιμέν που έχασε πέναλτι ενώ τσακώθηκε με τον Ρούντι Γκαρσία όταν έγινε αλλαγή.

Στο 5ο λεπτό ο Σκορούπσκι είπε όχι σε σουτ του Ραζπαντόρι και στην επαναφορά ο Οσιμέν σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 38’ ο Σκορούπσκι έσωσε μετά από σουτ του Κβαρατσχέλια.

Στο 45+1’ ο Ραζπαντόρι έπιασε νέο σουτ που έξυσε το δοκάρι της Μπολόνια και στο 70’ η Νάπολι κέρδισε πέναλτι. Ο Οσιμέν ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά αστόχησε και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος (10’ Ντε Σιλβέστρι), Μποϊκέμα, Λουκουμί, Κρίστιανσεν, Φέργκιουσον, Αεμπίσερ, Φρόιλερ (83’ Ελ Αζουζί), Εντόι (67’ Σαλεμάκερς), Τσίρκτσε, Κάρλσον (82’ Ορζολίνι)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Έστιγκορντ, Ολιβέρα (46’ Ρουί), Νάταν, Ανγκισά, Λομπότκα (86’ Καγιούστε), Ζιελίνσκι, Ραζπαντόρι (67’ Πολιτάνο), Κβαρατσχέλια (76’ Ελμάς), Οσιμέν (86’ Σιμεόνε).

Με το ίδιο σκορ (2-0) επικράτησαν Αταλάντα και Φιορεντίνα. Η ομάδα του Μπέργκαμο νίκησε στην έδρα της την Κάλιαρι, ενώ οι «βιόλα» επικράτησαν εκτός έδρας της Ουντινέζε.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024