Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εφη Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρών από αύριο - Ξεκινά νέος αγώνας

Εφη Αχτσιόγλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι παρών από αύριο – Ξεκινά νέος αγώνας

Οι πρώτες της δηλώσεις στην Κουμουνδούρου

Με υψωμένη γροθιά απάντησε η Εφη Αχτσιόγλου στα συνθήματα των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, έξω από την Κουμουνδούρου όπου προσήλθε λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.

Στις πρώτες της δηλώσεις επεσήμανε ότι «ολοκληρώθηκε μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία» τονίζοντας ότι  η μαζική συμμετοχή έδειξε πως «η κοινωνία κοιτάει προς τα εμάς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δυναμικά παρών».

Η ίδια ανέφερε ότι τηλεφώνησε στον Στέφανο Κασσελάκη για να τον συνεχάρη για τη νίκη του επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι στον Στέφανο Κασσελάκη να έχει δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Η Εφη Αχτσιόγλου αναφέρθηκε στους Αλέξη Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο τονίζοντας πως αυτή η μάχη δεν είχε αξία χωρίς αυτούς ενώ ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες τους.

Η ίδια τέλος ευχαρίστησε εμφανώς συγκινημένη και τον γιο της που όπως είπε υπέδειξε τεράστια υπομονή και τους υποσχέθηκε ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τους δυο τους από αύριο.

Η Εφη Αχτσιόγλου παρακολούθησε από το γραφείο της, μαζί με στενούς συνεργάτες της, τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων. Δέχθηκε μάλιστα τηλεφώνημα και από το πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024