Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχάρη τον Κασσελάκη ο Τσίπρας - Τηλεφώνησε και στην Αχτσιόγλου

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχάρη τον Κασσελάκη ο Τσίπρας – Τηλεφώνησε και στην Αχτσιόγλου

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να του τηλεφωνεί και να τον συγχαίρει. Τηλεφώνησε και στην Έφη Αχτσιόγλου ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στην Κουμουνδούρου, αλλά τηλεφώνησε και συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη, τον διάδοχό του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε και στην Έφη Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα στο 75% των ψήφων, ο κ. Κασσελάκης έχει συγκεντρώσει 56.461 ψήφους που αντιστοιχεί στο 56,69%, ενώ η Έφη Αχτσιόγλου έχει λάβει 43.139 ψήφους που αντιστοιχούν στο 43,31%.

Το μήνυμα που είχε στείλει νωρίτερα

«Οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από την Καισαριανή όπου ψήφισε στις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας ψήφισε χαμογελαστός για τον διάδοχό του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ηχηρό μήνυμα για την επόμενη μέρα στο κόμμα, τονίζοντας ότι «τον λόγο έχουν σήμερα τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που μαζικά προσέρχονται στις κάλπες. Από αύριο θα έχουμε νέο ή νέα πρόεδρο όποιον/α αποφασίσουν τα μέλη».

Όπως σημείωσε ο ίδιος «είναι μια αποφασιστική στιγμή για το κόμμα, είμαι περήφανος που αφήνουμε μια βαριά παρακαταθήκη, αλλά και ευτυχής για την μαζική ανταπόκριση των μελών μας, κάτι που αποτελεί εφόδιο για την επόμενη μέρα».

Κατέληξε λέγοντας πως «οι αληθινοί και οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνες στο κοινωνικό πεδίο».

«Και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και την προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024