Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το αιχμηρό σχόλιο του Ηλία Μαμαλάκη για τα τηλεοπτικά προγράμματα

Το αιχμηρό σχόλιο του Ηλία Μαμαλάκη για τα τηλεοπτικά προγράμματα

Ο γνωστός chef εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι λείπει τηλεοπτικά.

Για την τηλεοπτική του απουσία αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10», ο γνωστός chef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα τηλεοπτικά προγράμματα, ενώ εξέφρασε το παράπονό του για το γεγονός ότι λείπει τηλεοπτικά.

«Είμαι καλά, τέλος καλό όλα καλά. Ευγνωμονώ τους γιατρούς που έκαναν σωστή διάγνωση. Βρήκανε μια πολύ δύσκολη θεραπεία. Ήταν μικρόβια που με πειράξανε. Τώρα χρειάζομαι ενδυνάμωση», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Αναφερόμενος στην τηλεόραση ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολίασε: «Πέρασε μια πολύ μεγάλη κρίση η τηλεόραση, μια κρίση φτώχειας. Οι παραγωγές μειώθηκαν, πιέστηκαν οικονομικά και η ποιότητα γενικά είχε πέσει. Βγήκανε κάποιες εκπομπές οι οποίες ήταν παρόμοιες με τη δική μου οι οποίες όμως, επειδή νόμιζαν ότι είναι σαν ταξιδιωτικό πολύ εύκολο, δεν πήγαν πολύ καλά».

«Τραγικό» χαρακτήρισε το κόνσεπτ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».

Όσον αφορά την επαναφορά του κόνσεπτ «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» ο γνωστός μάγειρας ανέφερε τα εξής: «Αυτό που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια αηδία. Δεν έφταιγε βέβαια ο Αρναούτογλου, έφταιγε το κόνσεπτ και το κάστινγκ πάρα πολύ. Δηλαδή αυτός που μάζευε τις μαμάδες με τα παιδιά, ήταν τραγικό! Τώρα, εγώ να πω την αλήθεια δεν μπορώ να κρίνω».

«Έχω δυο ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, δηλαδή εάν τους αφήσεις ελεύθερους δεν νομίζω πως θα έκαναν παρέα ποτέ, άριστοι όμως στο είδος τους. Παίρνουμε λοιπόν τώρα αυτούς τους δυο ανθρώπους για να κάνουν κάτι. Εάν η παραγωγή έχει βρει τρικ και το κάνει ωραίο, με γεια τους και χαρά τους… Μαζί τους και εγώ».

Η ανάρτηση στο Facebook

Ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε αναφερθεί ξανά στην εκπομπή σχολιάζοντας την παρουσίαση, γράφοντας ένα αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. «Στο ΣΚΑΪ τώρα η εκπομπή η μαμά μου μαγειρεύει καλυτέρα. Μέχρι και Σεφερλής με την τεράστια πείρα του έρχονται στιγμές που είναι αμήχανος.

Οι παίχτες αταίριαστοι. Δεν πιστεύω ότι είναι μαμά και παιδί. Ο Μποτρίνι αποστασιοποιημένος. Οι δυο παρουσιαστές δεν βρήκαν ακόμη τα πάτημα τα τους. Δεν σχολιάζω φαγητά και ατάκες από τον β! Παγκόσμιο πόλεμο. Καλό κουράγιο και μακάρι να συνεχίσει για τα μεροκάματα του κόσμου».

Οι δηλώσεις του Μαμαλάκη στην εκπομπή

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024