Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Μαμαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ηλίας Μαμαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Πέρασα μια περιπέτεια, η οποία είναι αρκετά περίπλοκη»

Στο νοσοκομείο βρέθηκε, για ακόμα μία φορά, ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός μάγειρας χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 15 ημέρες, καθώς αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία του.

Πλέον, είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει σπίτι του. Ο ίδιος μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μιλώντας στο «Καλοκαίρι Yes» ανέφερε ότι είναι μια χαρά και τόνισε ότι σε λίγες μέρες θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των απαιτούμενων εξετάσεων.

«Πέρασα μια περιπέτεια, η οποία είναι αρκετά περίπλοκη για να σας την εξηγήσω. Έμεινα για 15 μέρες στο νοσοκομείο. Έχω γυρίσει στο σπίτι μου, είμαι μια χαρά. Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος και έχω κάνει και τις βόλτες μου εκεί στον μανάβη και στον μπακάλη», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η οικογένειά μου με τρέφει για να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και νομίζω πως σε δέκα μέρες που θα έχουν τελειώσει όλες οι εξετάσεις θα είμαι μάχιμος 100%».

«Είχα κανονίσει ένα καλοκαίρι με πολλά ταξίδια, τα οποία ματαιώθηκαν όλα μέχρι και τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει να μείνω λίγο ήσυχος», κατέληξε.

Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο

Στην πρώτη ανάρτησή του μετά το εξιτήριο, ο Ηλίας Μαμαλάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τα καπέλα του πάνω στον καλόγερο και στη λεζάντα έγραψε: «Γύρισα. Αισθάνομαι καλύτερα, έχω λίγο δρόμο ακόμα, πιο άνετα όμως».

Υπενθυμίζεται, ότι η είδηση για τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο έγινε γνωστή από τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου ο Ηλίας Μαμαλάκης ανέφερε σε μήνυμά του: «Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν, θα μείνω αρκετά, τουλάχιστον βδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος».

Την Κυριακή 31 Ιουλίου επανήλθε με μία νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, με τον ίδιο να είναι στο κρεβάτι και να φαίνεται ελάχιστα.

«Μια κυριακάτικη καλημέρα με υπομονή και κουράγιο. Ελπίζω την ερχόμενη να είμαι σπίτι», έγραψε ως σχόλιο στην φωτογραφία που ανήρτησε.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024