
Ο Μάνταλος ορίζει τον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο, όρισε υπεύθυνο η ΚΕΔ για να αναλάβει μέχρι νεοτέρας τους ορισμούς των διαιτητών στη Super League.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Σταύρος Μάνταλος θα αναλάβει μέχρι νεοτέρας τους ορισμούς των διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Στιβ Μπένετ από τον ρόλο του αρχιδιαιτητή.
Αυτό σημαίνει ότι θα είναι αυτός οπου θα ορίσει και τον ρέφερι στο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη (27/09) αναφορικά με τον ορισμό του νέου αρχιδιαιτητή.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ θα ορίσει τον διαιτητή του ντέρμπι της Δευτέρας, αλλά και των αγώνων της 6ης αγωνιστικής
Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν πως το πιθανότερο σενάριο είναι, ο Μάνταλος να είναι αυτός που θα κάνει και τους ορισμούς για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League η οποία θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Σχετικά με τον ορισμό διαιτητή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λόγω της παραίτησης του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, ο ορισμός αυτός, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας (άρθρο 4) θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Σταύρο Μάνταλο.
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια
- Ευρωζώνη: Κάτω από τα επίπεδα του 2021 οι πραγματικοί μισθοί – Μείωση σχεδόν 2%, πού βρίσκεται η Ελλάδα
- ΑΕΚ και Μοντερέι τα βρήκαν για τον Πινέδα – Επιστρέφει στο Μεξικό
- Κικίλιας από Χαλκίδα: «Υψηλού επιπέδου Ναυπηγεία – Το νέο λιμάνι αλλάζει την περιοχή»
- Τσουκαλάς σε Γεωργιάδη: Είστε η μόνη κυβέρνηση που πανηγυρίζει γιατί παραπέμπουν στελέχη της στη Δικαιοσύνη



