Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τζιάνι Ινφαντίνο του έκανε δώρο κόκκινη κάρτα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τζιάνι Ινφαντίνο του έκανε δώρο κόκκινη κάρτα

Κυριάκος Μητσοτάκης και Τζιάνι Ινφαντίνο συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη και συζήτησαν πληθώρα θεμάτων σχετικά με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνεχίζει το μπαράζ επαφών που έχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη, καθώς στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν πληθώρα θεμάτων σχετικά με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με κυριότερο το μεγάλο πρόβλημα της οπαδικής βίας.

Μάλιστα σύμφωνα με το MEGA, στο πλαίσιο της συνάντησης ο Τζιάνι Ινφαντίνο χάρισε στον πρωθυπουργό μία επίσημη μπάλα καθώς και το πορτοφολάκι που έχουν οι διαιτητές με την κίτρινη και την κόκκινη κάρτα.

«Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο υπουργικό συμβούλιο»


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα έδειξε την κόκκινη κάρτα στις κάμερες κάνοντας και τη σχετική πλάκα καθώς με διάθεση χιούμορ είπε πως πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον δώρο, το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιήσει στο υπουργικό συμβούλιο.

Τόσο ο πρόεδρος της FIFA όσο και οι παραβρισκόμενοι έβαλαν τα γέλια.

Όταν ο Τζιάνι Ινφαντίνο χάρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη φανέλα με το «9»

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες μετά την επανεκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζιάνι Ινφαντίνο συναντάει τον Έλληνα πρωθυπουργό στη Νέα Υόρκη καθώς είχαν συναντηθεί και τον Σεπτέμβριο 2021 στο περιθώριο της 76ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Τότε ο πρόεδρος της FIFA είχε κάνει δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη μία φανέλα με το νούμερο «9» και το επίθετό του.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024