Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη για τη μάχη με τον καρκίνο - «Ήταν ορόσημο στη ζωή μου»

Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη για τη μάχη με τον καρκίνο – «Ήταν ορόσημο στη ζωή μου»

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την περιπέτεια με την υγεία του και τον γάμο του με την Κέλλυ Κελεκίδου. Γιατί κάποιοι καλεσμένοι δεν πήγαν στον γάμο τους.

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Νίκος Κουρκούλης για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

«Έκανα ένα χειρουργείο στη γνάθο, ξεκίνησε από ένα απλό χειρουργείο, να βγάλω έναν φρονιμίτη και ήταν ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο. Βρέθηκε ένας όγκος μέσα στη γνάθο, που ευτυχώς ήταν καλοήθης, ορθοδοντικός όγκος. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στο κοινό με παραμόρφωση», σημείωσε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

«Αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το παλαιότερο που αντιμετώπιζα. Από πλευράς συνολικής υγείας είμαι καλύτερα από ποτέ. Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν το μεγάλο σημείο, ορόσημο στη ζωή μου, όσον αφορά στη σχέση μου με το ανώτερο και με τον εαυτό μου αλλά και το θείο στοιχείο. Είναι σοκαριστικό γεγονός όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη «καρκίνος»… Εγώ είχα έναν άγγελο, τη μητέρα μου, που με το χαμόγελό της, την πίστη της, με τα μάτια της αλήθειας… Ήταν άγιος άνθρωπος. Όλο αυτό σαν είσπραξη έπαιξε τον ρόλο του ρόλο του στην ίασή μου» επισήμανε ο Νίκος Κουρκούλης.

Το ατύχημα στην πίστα για τον Νίκο Κουρκούλη

Ο Νίκος Κουρκούλης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στις εμφανίσεις του με τη Δέσποινα Βανδή και τον Λάμπη Λιβιεράτο. «Είχα έναν συνεργάτη τότε του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ και μου πρότεινε να βγω με ένα εφέ με φωτιές για το τραγούδι «Παίζεις με τη φλόγα». Βγήκα πρώτα εγώ αντί να βγει πρώτα η φωτιά και ήμουν σαν το σουβλιστό στη φωτιά και κάπως έτσι κάηκα και έπρεπε να βγάλω και το πρόγραμμα όλο», θυμάται ο Νίκος Κουρκούλης.

Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Κάποια στιγμή σκεφτόμαστε να κάνουμε και θρησκευτικό

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την πρόταση γάμου που ήρθε με τη γέννηση του παιδιού τους με την Κέλλυ Κελεκίδου. «Έπρεπε να παντρευτούμε και γρήγορα κιόλας. Έχουμε κάνει πολιτικό. Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο», ανέφερε ο Νίκος Κουρκούλης. «Όλα ήταν τόσο γρήγορα και τόσο όμορφα που νόμιζαν ότι κάνουμε πλάκα. Κάποια στιγμή σκεφτόμαστε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο», σημείωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024