Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Κασσελάκης «υποστήριζε όσα ειρωνεύονταν οι αριστεροί χρόνια» - Μηχανή του χρόνου από τον Αδωνι

Όταν ο Κασσελάκης «υποστήριζε όσα ειρωνεύονταν οι αριστεροί χρόνια» – Μηχανή του χρόνου από τον Αδωνι

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πολύ έξυπνα δεν κάνει καμία πολιτική δήλωση έως ότου καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης

Βίντεο από παλαιότερη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δηλώνει ότι η εργασία των νέων σε χώρες του εξωτερικού είναι «η λύση για την Ελλάδα», προκειμένου όταν επιστρέψουν να φέρουν πίσω γνώσεις, δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι καλό να φεύγουν τα καλύτερα μυαλά»

Ο υπουργός Εργασίας, με αφορμή τον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ και την «πολεμική» κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter μια ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιχειρηματολογούσε για το «brain drain» και δήλωνε ότι η άποψή του είναι πως πρέπει να φεύγουν τα «καλύτερα μυαλά» από την Ελλάδα.

Γιατί, όπως εξηγούσε, έτσι θα γίνει «ανταγωνίσιμη η Ελλάδα και σε άλλους τομείς, όχι μόνο στον τουρισμό και στην αγροτική παραγωγή».

«Όλα όσα ειρωνεύονταν οι αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος», σχολίασε ειρωνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη με το βίντεο

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πολύ έξυπνα δεν κάνει καμία πολιτική δήλωση έως ότου καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος. Όμως πραγματικά τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το βίντεο; Ότι το να φεύγουν τα παιδιά μας έξω είναι η λύση για την Ελλάδα; Ότι η νοοτροπία που θα πάρουν στις επιχειρήσεις έξω πρέπει να μεταφερθεί στην Ελλάδα; Ότι η οικονομία μας πρέπει να είναι ανταγωνιστική; Ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους κ.λπ.; Όλα όσα ειρωνεύονταν οι αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος…», έγραψε ο υπουργός Εργασίας.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024