Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 51 ετών, μετανιώνω που άφησα τα χρόνια να πάνε χαμένα…»
Η απόσταση από τα τηλεοπτικά δρώμενα και η ενασχόληση με τον Δήμο Αθηναίων.
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η γνωστή επικοινωνιολόγος αναφέρθηκε στην έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς από τη θέση της αντιδημάρχου αλλά και για την αποχή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα.
«Αυτό που ζω τώρα και προσφέρω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζούσα στο παρελθόν. Με συγκλονίζει όταν χτυπάει το τηλέφωνο και είναι κάποιος που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δυστυχώς, δεν μπορείς να τα λύσεις όλα ή τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες», είπε.
Οι σημερινοί stars δεν θα είναι ποτέ του ίδιου βεληνεκούς που ήταν στο παρελθόν
Πίσω από τις κάμερες
«Βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες από επιλογή. Εάν προκύψει κάτι καλό που θα έχει να κάνει με το «μπροστά», δεν θα πω όχι. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση. Βρίσκω απολαυστική και γοητευτική τη διαδικασία της τηλεόρασης, αλλά όχι για κάθε μέρα. Αν υπάρξει κάτι τηλεοπτικό στο μέλλον που να συνδυάζει όλα αυτά που θέλω, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά», είπε.
«Στην τηλεόραση έχουμε ανθρώπους που με μία τους λέξη ή με μία τους κίνηση μπορούν να επηρεάσου. Οι σημερινοί stars δεν θα είναι ποτέ του ίδιου βεληνεκούς που ήταν στο παρελθόν».

«Βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες από επιλογή» δηλώνει η Κατερίνα Γκαγκάκη
Το «φαινόμενο» Ελένη Μενεγάκη
«Βρήκα μαγικό αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με την αποχή της από την τηλεόραση για έναν χρόνο. Για έμενα η Ελένη από μόνη της είναι ένα «μάθημα» στα media», είπε.
Οι επιλογές στην προσωπική ζωή
Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε πως μετανιώνει που άφησε πολλά χρόνια να πάνε χαμένα και που στέρησε από τους γονείς της να την δουν συναισθηματικά «καλά».
«Είμαι διστακτική να πω δημόσια ότι είμαι καλά αυτήν την περίοδο. Φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα “μου το πάρουν”», αποκάλυψε.
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
- Τα «αόρατα» σκυλάκια των καταφυγίων: Ψυχές που καρτερούν μια ζεστή αγκαλιά
- Κρήτη: Τροχαίο με νεκρό μοτοσικλετιστή στον ΒΟΑΚ – Η μηχανή του συγκρούστηκε με βαν
- Σίνερ για την κατάκτηση του Wimbledon: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά, πέρασα μία δύσκολη περίοδο»
- Ισαίος: Η γέφυρα μεταξύ Λυσία και Δημοσθένη
- Κάτω Αχαΐα: Πυροβόλησαν στο κεφάλι νεαρό με αεροβόλο όπλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-29-315x220.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)











![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442