Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστίνα Κολέτσα: «Έκανα one night stand και κατέληξε...»

Χριστίνα Κολέτσα: «Έκανα one night stand και κατέληξε…»

Η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε να παίζει Θάρρος ή Αλήθεια στο Breakfast @ Star και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή. Ακομπλεξάριστη μίλησε για τη... φανταστική της σχέση.

Θάρρος ή αλήθεια έπαιξε η Χριστίνα Κολέτσα στο Breakfast@star με τη Μαίρη Αργυριάδου. Η γοητευτική τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για πολύ προσωπικές της στιγμές και τον ντόρο που δημιουργήθηκε όταν κανονίστηκε εμφάνισή της στα κατεχόμενα στην Κύπρο.

«Έχω κάνει σεξ με έναν διάσημο που ήθελα» απάντησε όταν τη ρώτησε η Μαίρη Αργυριάδου με ποιον διάσημο θα ήθελε να κάνει σεξ.

«Τώρα έχω να κάνω δύο μέρες, αλλά γενικά δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με ένα χρόνο. Έχω κάνει one night stand, αλλά κατέληξε σε σχέση», σημείωσε η Χριστίνα Κολέτσα.

Νόμιζα ότι είμαστε καιρό μαζί και αυτός δεν το ήξερε ότι είμαστε σε σχέση

«Είμαι σε σχέση. Εγώ νόμιζα ότι είμαστε καιρό μαζί και αυτός δεν το ήξερε ότι είμαστε σε σχέση για καιρό. Ήμουν σε μία φανταστική σχέση μόνη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχουμε αποφασίσει… Είναι αυτή η ιστορία που παίζει δύο χρόνια με τα on και off της», σημείωσε αναφορικά με τη σχέση της.

Η Χριστίνα Κολέτσα και η ρομαντική πρόταση γάμου

Όταν ρωτήθηκε αν είχε ποτέ σχέση με συνάδελφό της, η Χριστίνα Κολέτσα απάντησε θετικά. «Και μπορεί και τώρα να τα έχω». Ανάμεσα σε μια πρόταση γάμου και ένα δεκαετές συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική, η Χριστίνα Κολέτσα επέλεξε τη ρομαντική πρόταση γάμου.

«Νομίζω ότι είναι αυτός ο άνθρωπός μου, αυτός δεν ξέρει αν είμαι εγώ», συνέχισε γελώντας η Χριστίνα Κολέτσα. «Μου έχουν κάνει δώρο αυτοκίνητο και δεν το δέχτηκα. Δέχτηκα μία τσάντα» συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Κανόνισα να κάνω μία εμφάνιση στην οποία δεν μου διευκρίνισαν αν θα είναι μέσα ή από εκεί. Θεώρησα δεδομένο ότι θα είναι από τη δική μας την πλευρά, οπότε όταν με ειδοποίησαν και με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν αφίσες στην άλλη πλευρά, απάντησα ότι πάντα θα είμαι στη σωστή πλευρά και όχι σε αυτήν που δεν πρέπει για όλους μας» τόνισε η Χριστίνα Κολέτσα για την εμφάνιση στην Κύπρο.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024