Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπαδάκης: Με Covid ο δημοσιογράφος

Γιώργος Παπαδάκης: Με Covid ο δημοσιογράφος

Ο δημοσιογράφος ταλαιπωρείται από την περασμένη Κυριακή και αναγκάσττηκε να είναι απών από το στούντιο.

Ο Covid επισκέφθηκε για άλλη μια φορά τον Γιώργο Παπαδάκη και τον αναγκάζει να απουσιάζει από την εκπομπή. Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, όταν ο παρουσιαστής είχε αποχωρήσει λίγη ώρα πριν από το τέλος της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Την Τετάρτη η Μαρία Αναστασοπούλου καλημέρισε τους τηλεθεατές έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Γρηγοριάδη και ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του παρτενέρ της. «Ο Γιώργος μας όπως διαπιστώσατε και χθες ήταν αδιάθετος. Οπότε ξεκουράζεται για λίγο και θα επιστρέψει δριμύτερος. Ελπίζω να ξεκουράζεται και να μη μας βλέπει τέτοια ώρα» είπε η δημοσιογράφος.

Με πυρετό και βήχα ο παρουσιαστής του ANT1

Σε καραντίνα

Τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο δημοσιογράφος γνωστοποίησε στο «Καλημέρα Ελλάδα», μιλώντας στη Μαρία Αναστασοπούλου και στον Γιώργο Γρηγοριάδη πως βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, μετά από πέντε τεστ που έκανε στο φαρμακείο.

Η περιπέτεια του παρουσιαστή και η καραντίνα

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Επανήλθε κάπως η φωνή. Ταλαιπωρούμαι από την Κυριακή το βράδυ. Την Τρίτη βγήκε θετικό το τεστ. Έκανα τεστ και έβγαιναν αρνητικά όλα συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τις φίλες για το ενδιαφέρον τους. Να προσέχουν. Όταν πήγα στο φαρμακείο το τέταρτο ή πέμπτο τεστ βγήκε θετικό, τα άλλα ήταν αρνητικά. Είμαι μόνος μου κλεισμένος σε ένα δωμάτιο για να μη μεταδώσω. Έχει μείνει αυτό το γρέζι στη φωνή, λίγος βήχας και που και που λίγος πυρετός».

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024