Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σοφία Μουτίδου μιλά για την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της

Η Σοφία Μουτίδου μιλά για την αυτοκτονία του πρώην συζύγου της

Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος είχε δώσει τέλος στη ζωή του τον Απρίλιο του 2015.

Η Σοφία Μουτίδου επέστρεψε στο Youtube με ένα άκρως ιδιαίτερο βίντεο, μιας και μέσα σε αυτό έκανε μια σπάνια αναφορά στον θάνατο του πρώην συζύγου και πατέρα της κόρης της. Αφορμή γι’ αυτό το βίντεο στάθηκε η υπόθεση στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας σκότωσε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Θέλοντας να ενισχύσει την άποψή της, η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε και στον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν μερικά χρόνια. «Μόνο αν ένας δικός σου άνθρωπος σηκώσει πιστόλι στον απέναντι ή στον ίδιο του τον εαυτό θα σκύψεις πάνω από την ψυχική νόσο που υπάρχει βάσιμη υποψία να μη γνώριζες. Μη ξεχνάτε ότι κι εγώ είμαι η επιζήσασα από μια αυτοκτονία, του άντρα μου. Έτσι λεγόμαστε εμείς που επιζήσαμε από μια αυτοκτονία… Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με κάτι που είναι οριακό σε κάποιον, τότε ιδρώνει το αυτί σου να κοιτάξεις τις νόσους των άλλων, με κατανόηση και όχι με διάθεση επίκρισης και κατάκρισης», αναφέρει χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου μέσα στο βίντεό τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube

Έβαλε τέλος στη ζωή του με μια σφαίρα στο κεφάλι

Να θυμίσουμε ότι ο σύζυγος της Σοφίας Μουτίδου στις 10 Απριλίου του 2015 έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 43χρονος επιχειρηματίας Θεόδωρος Ευαγγελόπουλος με μία σφαίρα στο κεφάλι τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο λόγος, σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τότε ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Το άψυχο σώμα του, εντοπίστηκε από τον συνέταιρό του στο υπόγειο του μαγαζιού που διατηρούσαν στο κέντρο της Αθήνας. Τότε, η κόρη της ηθοποιού και του επιχειρηματία, Δήμητρα ήταν μόλις έξι ετών.

«Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος».

Στις αρχές του 2019 έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην παράσταση stand-up Ήθη και Έθιμα Εκτός Σένγκεν στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος.

Η Σοφία Μουτίδου μήνες μετά την αυτοκτονία του πρώην άντρα της είχε πει στην εφημερία «Αγορά»: «Είναι η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου. Δεν το έχω διαχειριστεί αυτό, κανείς μας δεν είναι καλά. Πήραμε κάποιες πρώτες συμβουλές, τόσο εγώ, όσο και το παιδί από την Μέριμνα και θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις και το χειμώνα. Είμαστε σε καλό δρόμο ως προς την διαχείριση που κάνει το παιδί, αλλά εγώ δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

Κανείς δεν ξέρει τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Απ’ ό, τι μπορώ να καταλάβω ήταν κάτι τελείως παρορμητικό. Δεν το είχε σχεδιάσει. Ήμασταν ερωτευμένοι και αυτό έμεινε μέχρι το τέλος. Πανικόβλητη αγάπη μέχρι την τελευταία στιγμή. Χωρίσαμε γιατί ήμασταν πιο ειλικρινείς από τους άλλους. Ποιος έχει τα κότσια να πει “ως εδώ η σχέση μου, όμως από εκεί και πέρα εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια;».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024