Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βραβεύσεις σε φάρμακα και καλλυντικά του Ομίλου Τσέτη

Βραβεύσεις σε φάρμακα και καλλυντικά του Ομίλου Τσέτη

Ο κοινωνικός και εμπορικός ρόλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη αναδείχθηκε με τιμητική διάκριση κοινωνικού φορέα και βραβεύσεις σε φάρμακα και καλλυντικά του Ομίλου

Τέσσερα βραβεία τα οποία υπογραμμίζουν τον κομβικό ρόλο της βιομηχανίας στο κανάλι του φαρμακείου, αλλά και μία τιμητική διάκριση από την «Εξέλιξη Ζωής», αναδεικνύουν τον εμπορικό και κοινωνικό ρόλο του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ).

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2023, σε ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό δείπνο στο Κέντρο ΓΑΙΑ του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΦΕΤ, φαρμακοποιός MSc, Επίτιμη Δρ Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του ΣΕΒ και Πρόεδρος του UN Global Compact Net Work Greece κυρία Ιουλία Τσέτη, παρέλαβε τιμητική διάκριση από τον φορέα «Εξέλιξη Ζωής». Πρόκειται για φορέα κοινωνικού χαρακτήρα που αποσκοπεί στην υποστήριξη, κοινωνική και εργασιακή επανένταξη και αυτονόμηση εφήβων (16-18 ετών) και νεαρών ενηλίκων (18-25 ετών), που προέρχονται από περιβάλλοντα ιδρυματικής περίθαλψης μέσα από προγράμματα εκπαιδευτικής κατάρτισης, ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και τη συμμετοχή τους σε αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο του οργανισμού κυρία Δήμητρα Καλαντώνη να καλωσορίζει και να ευχαριστεί από καρδιάς τους 130 εκλεκτούς καλεσμένους και υποστηρικτές. Στη συνέχεια, η ομάδα της «Εξέλιξης Ζωής» απένειμε βραβεία σε 12 ωφελούμενους του οργανισμού ως επιβράβευση για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2022-2023, αποδεικνύοντας ότι κάθε παιδί μπορεί να αλλάξει τη ζωή του με τις δικές του δυνάμεις, αρκεί να λάβει την κατάλληλη ενδυνάμωση.

Ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη και προσωπικά η κυρία Ιουλία Τσέτη, στηρίζουν ενεργά την «Εξέλιξη Ζωής», δίνοντας στα νέα αυτά ευάλωτα παιδιά, μία πραγματική ευκαιρία ζωής. Η κυρία Ιουλία Τσέτη συγκινημένη παρέλαβε τη συμβολική και τιμητική διάκριση, ενώ δεσμεύθηκε να βρίσκεται κοντά στα παιδιά και στην «Εξέλιξη Ζωής», κάνοντας εφικτό το όνειρό τους.

Κάθε παιδί μπορεί να αλλάξει τη ζωή του με τις δικές του δυνάμεις, αρκεί να λάβει την κατάλληλη ενδυνάμωση

Η κυρία Ιουλία Τσέτη βραβεύεται από την «Εξέλιξη Ζωής»

Βραβεία Best In Pharmacy

Τον κομβικό ρόλο της InterMed και των προϊόντων της στο κανάλι του φαρμακείου, υπογράμμισαν τέσσερα βραβεία που έλαβε η ελληνική φαρμακοβιομηχανία την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο των Best In Pharmacy Awards και Supplement Awards 2023, που οργάνωσε ο όμιλος Boussias.

Τα Best in Pharmacy Awards με έμφαση στην ενσωμάτωση της καινοτομίας στα προϊόντα φαρμακείου, στοχεύουν τόσο στο να εμπνεύσουν τον φαρμακευτικό κλάδο, όσο και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των πρακτικών marketing.

Αναλυτικά οι διακρίσεις που έλαβε η InterMed SA είναι οι ακόλουθες:

1.1 Καλύτερο προϊόν για Περιποίηση Προσώπου/Ορός  Καινοτόμος ορός βαθιάς ενυδάτωσης – Φιλοσοφία The Skin Pharmacist

2.15 Καλύτερο repackaging Luxurious Sun Care: Επαναλανσάρισμα με φιλικές και βιώσιμες συσκευασίες

1.6 Καλύτερο προϊόν για τη Γυναίκα Eva Intima Cervasil Granules – Συμπλήρωμα διατροφής για την κάθαρση του ιού HPV.

Στα Supplement Awards, η InterMed διακρίθηκε με το D3 fix drops: Νέα γενιά συμπληρωμάτων με υψηλή απορρόφηση στη μορφή των μυκηλλίων, στην κατηγορία 4.7 Καλύτερο Reformulation.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση του Ομίλου, «η σφραγίδα ποιότητας InterTECH της InterMed, αναδεικνύει την τεχνογνωσία και την έρευνα που ενσωματώνονται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά, τονίζοντας τα αντίστοιχα γράμματα της λέξης TECH.

Οι βιομηχανίες του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη UNI-PHARMA και InterMed, είναι διεθνώς αναγνωρισμένες ως επίσημοι προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024